Ahojte, mamky. Prosím vás, periete svoje tenisky v práčke? Konklrétne ma zaujíma značka Adidas. Potrebujem vyprať biele Adidas NMD RACER, boli dosť drahé a bojím sa či s nimi nič nespravím ak ich hodím do práčky. Rozmýšľam, že aký program dať, či len samé a prášok a aviváž asi nie... Neskúšal to už niekto ? Poraďte mi ak viete, lebo ja fakt netuším ako. Ďakujem 🙂
@baskarepkova vsetky tendy peiem v pracke, ale ak sa fakt bojis, natri ich bieliacov zubnou pastou a vykefuj, je to super!
vazne? A ja som sa bala ich strcit do pracky ale ako vidim, nemam sa coho bat 🙂
@baskarepkova vsetky tenisky periem v pracke na 30st, 15min.
Ako nove 🙂
Ja periem adidasy na programe pre sportove veci..je to 30min cyklus na 30°C myslim ze 800 otacok. Mam ich 5r a nie je im nic , my len adidasy kupujeme vsetkym trom. Najlepsia znacka podla v pomere cena /kvalita
@veronikaszabova aj zmykate?
@laurinkam ano
Len stratis moznost reklamacie potom ;)
Ja mam tiež biele a normálne som ich dala prať na 40ku 😀 sú čisté ale tie nite mi nevybielilo 😑
Ja periem vsetky tenisky na 40 tke.aj adidas,aj nike ,aj tommy hilf,aj lacoste.este nikdy sa im nic nestalo.avivaz nedavam len ariel na biele pradlo a vzdybsu ako sneh biele
Podľa mňa sa im na 30 nemá č o stať. Tak sa mi vidí, že to je aj na záručnom napísané. No ak sa aj napriek tomu bojíš, tak najlepšie spravíš, ak si ich operieš v rukách a hotovo
Adidasky sú kvalitné,takže v kľude ich môžeš dať oprať na 30-40ke dáky kratší program a nízke otáčky zmykania. Ja si vacsinou biele tenisky nekupujem lebo to fakt málokedy dobre operie do biela, ale s ostatnými žiadny problém. Periem ich každé 2 mesiace.
@miriamik77 Lenže v rukách ich neoperieš tak aby boli ozaj čisté, ja už niekoľkokrát som sa o to snažila a nebolo to také ako keď vyjdu z práčky.
tiež mam biele koženo koženkove tenisky od TH a mam ich rok a ešte stale su biele, bez naznaku žltej farby. A som rada, pretože neviem ako by som to vyčistila
Nechcem ta nahovarat, ale ja teda periem moje adidasky uz roky na 30tke(niekedy aj na 40tke) na rychlom programe, s vanishom alebo s praskom na skvrny a bielenie, a teda vzdy su ako nove. Jedny mi vydrzali asi 4 roky a pranie tak 4x do roka minimalne. Uz su vyhodene, ale len preto, ze som zodrala podrazky. Dalsie tie uz videli pracku viac ako 15x a nic, ale ze absolutne nic, im nie je. Nikdy nelepene. Najnovsie som prala asi 3x a tiez sa nic nestalo 😂 pre mna adidasy su neznicitelne topanky.