Život v neistote, finančné problémy, stres, ale aj viac času stráveného s blízkymi - čo priniesol uplynulý rok Vám?
Vaše osobné skúsenosti sú mimoriadne dôležité. Zapojte sa do prieskumu, ktorý realizuje Inštitút pre výskum práce a rodiny a pomôžte nám zistiť, ako koronakríza ovplyvnila životy žien na Slovensku. Vyplnenie dotazníka zaberie približne 5 minút a nájdete ho tu: https://www.surveymonkey.com/r/zenyvcasekrizy
Ďakujeme!
P.S. Dotazník je zverejnený so súhlasom MK 🙂
Hotovo
Vyplnené 🙂
Kedy a kde sa dozvieme výsledky prieskumu?
haha mne za tie dotazníky platia a tu ich ženy vypĺňajú zadarmo - to je aký dobrý biznis 😎 pre vás, nie pre tie ženy... ony investujú svoj čas pre dobrý pocit, to nemá chybu 😀
Pri otázke týkajúcej sa homeoffice a zvládanie domácnosti by mala byť možnosť aj nemám homeoffice.
vyplnené, budú aj niekde zverejnené výsledky tohto prieskumu?
@zuzanka.zuzu No, a ešte si sa aj zasmiala, tak to môžeš mať dobrý pocit aj Ty. 😜
@h2 prečo dobrý pocit? vôbec nie. ale je mi zábavné ako sú ľudia stále naučení robiť veci, na ktorých iní zarábajú, zadarmo 😀 nehovorím, že aj ja niekedy nepomôžem študentom s diplomovkovým dotazníkom (napríklad), ale toto rozhodne nie je ten prípad.... títo na to dostali (predpokladám) grant z EU alebo niečo podobné 😉
@zuzanka.zuzu Prečo naučení? Vieš čo, ja s tým absolútne nemám problém. Aj tu, na koníku, nemám problém poradiť, keď viem. A nemyslím teraz mamičkovské, alebo vzťahové problémy. Myslím odborné veci. Predstav si, že zadarmo!
Ale otázky nesedeli na ženu na materskej/rodičovskej, takže som to nevyplnila, v podstate by som klamala.
@beronsche aj za mňa, úplne nešťastne spravený dotazník, neviem či vôbec môže mať nejaku výpovednú hodnotu.
Dobrý deň, ďakujem všetkým, ktoré sa zapojili za vyplnenie dotazníka a aj za spätnú väzbu k nemu 🙂 Mimochodom, @zuzanka.zuzu Váš predpoklad je nesprávny - pre mňa osobne, ani pre Inštitút tento prieskum nie je žiaden "biznis" a nedostali sme naň peniaze z "EÚ ani ničoho podobného".
@zanazuna z coho ste potom financovani? ak zo statneho rozpoctu, tak este vacsi trapas vzhladom ku komentarom vyssie ze dotaznik nie je spraveny dobre 🙈
@zanazuna hotovo, ocenila by som aj nejake vysledky prieskumu 🙂
Hotovo, len som nevyplnia kraj kde bývam, žijem v zahraničí.
@zanazuna hotovo