Ako ozdobiť plechovku od umelého mlieka?

biancal
26. mar 2013

Zienky dajte nejake tipy ako ozdobit plechovku od umeleho mliecka 🙂 dakujem

sissy27
26. mar 2013

servítkovou technikou - návod si vygoogli, motív si vyberieš podľa svojho vkusu...

gretka2
26. mar 2013

Servitkova technika, flitre, obalenie tapetou, altkou.. to zalezi od tvojho vkusu.Da sa ta to urobit "oblek" z cohokolvek. Uhackovat 🙂, pomalovat, oblepit krajkou....monosti je nekonecne vela....

cicamica1980
26. mar 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

naco pouzivate plechovky od UM? /naco ich zdobite?/

kvojtanikova
27. mar 2013

ja som oblepila samolepiacou tapetou vzor drevo a mam to normalne v kuchyni na linke (tiez je drevena), mam ich pekne 8 v rade a v jednej mam ranajkove cerealie, v druhej veci na pecenie (prasok do peciva, vanilkovy cukor, esencie), v tretej fazulu zo zahrady, v stvrtej pudingy (prasky), v jednej mam susene huby a v ostatnych mam muku - polphrubu, hrubu a hladku. Je dobre ze sa daju zatvarat, tym padom mi do potravin nic nevojde (chrobaciky) a nemusim v linke zaberat miesto. Ladi to s linkou a vyzera to pekne.

aluxka
7. apr 2014

Baby ktoré sa rozumiete servítkovej technike poradte prosím kde robím chybu...mám dozu od umeleho mlieka,obstrihnutú servítku - len 1 vrstvu a origoš lepidlo na servítkovú...vždy sa mi tá servítka skrčí a výsledný efekt je ako keby bola zvráskavená...chce to len tréning alebo špeciálny štetec/ mäkké alebo tvrdé štetiny?/ Mám začínať nanášať lepidlo odprostriedku smerom do strán alebo ako nato?

adurka
22. sep 2014

prosim vas mate niekto prazdne plechovky z beby alebo podobne,? dakujem potrebujem zo 50 ks, kazda ma potesi. 🙂 🙂 🙂 🙂