Ahojte, viem, že toto je stránka pre ženy, avšak potrebujem poradiť práve od Vas, žien, preto som sa rozhodol tu napísať. Tak verím, že ma nezavrhnete a že sa tu stretnem s pochopením 🙂. Veľmi sa mi páči jedna baba, osobne sa nepoznáme, no čo-to o nej viem od kamarátky, ktorá ju pozná. Som komunikatívny, nemám problém sa ozvať, no pri nej akoby vždy zamrznem. Keď ju stretnem, vyschne mi v hrdle, rozbúši sa mi srdce a nakoniec ju neoslovím, nezmôžem sa ani len na ahoj. Je hrozne milá a dobrá duša. Kamarátka ma zoznámiť nechce, lebo vraj je to čudné. Rozmýšľam, že keďže neviem prelomiť bariéru osobne, skúsim jej napísať, aj keď to veľmi chlapské nie je. Chcel by som byť úprimný, napísať jej, že síce sa nepoznáme, len registrujeme z videnia, príde mi ako zaujímavý a milý človek (čo potvrdila aj kamoška) a preto by som sa s ňou rád zoznámil. Avšak nechcem ju vyplašiť, ani zahnať do kúta s tým zoznamením, preto chcem dať najavo, že si to môže premyslieť, že to zoznámenie nemusí byť hneď, a keď sa rozhodne pre áno, budem rád, keď sa rozhodne pre nie, nič sa nedeje. Aký je Váš názor na to, že jej chcem napísať a na to, čo jej chcem napísať? Resp. ako by ste na takú správu reagovali vy? Ako by mala byť správa sformulovaná, aby Vás nevydesila, nezahnala do kúta a aby ste na ňu vôbec reagovali? Viem, že aj prvý dojem robí veľa. Ľudia ma majú radi, radi trávia čas v mojej spoločnosti, len jednoducho v jej prípade som ako zablokovaný, ale verím, že ak by sa mi podarilo s ňou stretnúť, postupne by to zo mňa opadlo, bol by som sám sebou a mohol by som ju zaujať 🙂 Mám 27, ona 23. Ďakujem za každú radu aj neradu a prajem Vám pekný deň
No mňa by teda asi "vydesila" už len správa od človeka, z ktorým sa občas stretneme povedzme v kruhu spoločných priateľov a dotyčný ma ani len nepozdraví, a zrazu mi napíše ...neviem, no, prišlo by mi to čudné a asi by svietila kontrolka pozor psychoooš 😂😂😂...
No ak si jej sympatický, a aj ona ťa "registruje " tak sa asi poteší 🤷♀️
Ťažko, nepoznám ju a nikdy nemôźeš vedieť ako na to práve ona zareaguje.
Za mňa radšej osobne, maj trošku sebadôvery, choď za ňou a povedz jej, že ti je veľmi sympatická a že ak sú sympatie obojstrané rád by si ju pozval na večeru.A hneď vieš, podľa odpovedi, na čom si.
Kvet v ruke nebude na škodu 😉 ak nebude súhlasiť podáš jej ho aj tak a popraješ krásny deň a vybavené.
@c3llular ak máš na fb normálnu fotku a svoje meno (teda nebude mať problém ťa identifikovať), tak podľa mňa je to OK. A napíš presne to, čo sem - že sa poznáte z videnia, je ti veľmi sympatická a ak by dovolila, rád by si sa s ňou stretol a spoznal osobne. Na začiatok úplne stačí 🙂 za pokus nič nedáš.
Inak zvláštnu kamošku máš, že vás odmieta zoznámiť...
ako by som reagovala...ak by mi bol muž symp., páčil by sa mi - tak prečo nie.... Horšie by to bolo keby sa mi nepáčil - zlizol by si to ....😉
kamoška mojej dcéry dostala kvet na deň zaľúbených...doteraz nevie od koho a s mojou dcérou špekulujú - ak to nedostala maminka od nejakého ctiteľa 🙄 čo asi nepredp., nakoľko rodičia majú šťastné manž. Tak ma napadlo, poslať kvety - nič honosné, slečne...sú aj služby ktoré donesú ...
a potom pekne pomaly pozvať na kávu, na koncert, na spoločné aktivity...
Ešte by si sa mohol dozvedieť či náhodou nemá známosť...
Držím palce...
@c3llular Akoby som čítala o svojom mužovi. On ma tiež len videl, páčila som sa mu, nevedel ako ma osloviť. Vypýtal si na mňa číslo, zavolal mi. Ja som vtedy mala ťažké obdobie v práci, nemala som chuť s niekym sa stretnúť, tak som mu povedala, že nech zavolá neskôr, keď sa budem lepšie cítiť. Nechcela som vzťah, odmietala som ho, ale bol taký milý, že som mu nakoniec ja napísala, že nech si píšeme, aby sme sa lepšie spoznali. Po dvoch týždňoch sme sa stretli, začali spolu chodiť, svadba, dieťa... Určite sa netreba vzdať a treba jej zavolať, nech počuje váš hlas. Mňa veľmi zaujal hlas môjho muža. Treba jej povedať, že ste si ju všimli, či by sa s vami nechcela stretnúť alebo si písať.
Ja si zase myslím, že teraz je to už taká klasika, že muž napíše žene dajme tomu na fb, berie sa to podľa mňa ako by si jej napísal sms alebo tak a čo som sa rozprávala s kamoškami tak sa im to tiež často stáva. Niektoré ženy si to nepriznajú ale polichotí to, že si ju niekto takto všimol a chce sa s ňou zoznámiť ale je pravda, že na začiatku je taká nedôvera, že čo keď si nejaký úchylák, takže nečakaj, že by sa hneď chcela stretnúť, najprv sa musíte trochu spoznať 🙂 Držím palce
ja som teda asi o generáciu staršia, ale nemala by som s podobným oslovením problém, a lichotilo by mi to.......ale u mňa napríklad by si nemohol tajiť kto si, čiže musel by si otvorene napísať....keby si bol ako anonym , mala by som nepríjemný pocit, že ma niekto sleduje a ja neviem kto.
ale ak máte spoločnú kamarátku, tak nech ti skôr ona povie (ked už vás zoznámiť nechce) , aký typ je jej kamarátka....či má rada tajomnosť alebo otvorený prístup
@c3llular sķúsila by som to najprv tak, že na tvojom mieste sa odblokujem a zopárkrát ju pozdravím a potom radšej osloviť na ulici ako písať... predsa len poznáte sa z videnia teda si myslím, že aj ona registruje teda... beriem aj variantu, že si bloknutý, keď ju vidíš a onemieš 😄 a keď už jej budeš písať tak to čo aj tu, že ti je sympatická, poznáte sa z videnia a vyzerá milo.. asi by som podotkla aj niečo v zmysle, že stratíš reč keď ju vidíš 😉 a potom pozvanie von ( večera prípadne prechádzka) .. a už budeš čakať len na reakciu... ale skús sa nedať odbiť.. môjmu sa to oplatilo, písal mi cez 2 mesiace kým som sa rozhodla s ním ísť von ( išla som s ním preto, lebo som chcela mať už pokoj) a nečakala som, že nakoniec spolu ostaneme ..
Ešte by bolo fajn vedieť či nemá priateľa 👍
Inak tá vaša spoločná kamoška je dobrá trúba, nechápem čo je divne na tom keby vás zoznámila.. práveže by to pár veci aj vyriešilo
Ak chces byt pre nu vynimocny, nepis jej, to je take...vsedne... vymysli nieco originalnejsie, mne sa pacil vyssie spomenuty napad s donaskou kvetov, napisat nejaky kratky, mily text a podpisat sa len inicialkami, o nejaky cas poslat trebars pohladnicu, cokoladku, parkrat ju prekvapit tymi.drobnostami a stale sa podpisat rovnako a potom jej trebars aj napis, ked sa hanbis zoci voci... alebo vymysli hocico ine, co nenapadne kazdeho chlapa, lebo napisat na fb, to je take, co ti.ja viem... mne ked takto napise nejaky chlap, hned si myslim, ze uchylak a to iste som si myslela aj ako nezadana.
Uf no màš to velmy nàročné.Písať jej to na fb je blbosť skor sprav to ako to tu už niekto písal pošli jej ruže alebo macíka zo srdiečkom a vlož odkaz.Napíš tam niečo milé no nie take že sa bude cítiť že ju nútiš do vzťahu.A tým že je je pošleš kvety alebo medvedíka zaboduješ .Budem držať palce aby ti to vyšlo
Alebo jej vhoď do schrànky lístoček
Ahoj 😊
Tiež by som to neriešila písaním na sociálne siete alebo sms ..
Tie kvety a darčeky spomenuté nadomnou sú super nápad . Bude jej to vŕtať v hlave a bude to také dobrodružstvo 😁
ja by som sa chytila hneď . Napríklad, ja svoj úplne prvý vzťah som mala ako teraz opisujes- nevedela som ho ani pozdraviť, predstavil sa mi "ahoj ja sa volám tuniak " nakoľko šiel pred nami do školy a my sme sa bavili o rybách ani neviem čo ( spomenula som medzi rečou , že milujem tuniaka ako jedlo 😂) takže potom to už šlo ale tiež som bola pri ňom ako socha a nemala som slov .
Pri mojom terajšom mužovi , sme sa tak dali dokopy , že mali sme známych keďže sme chodili do tej istej školy a raz som šla na prax do hotela a meškala som. Nemala som v novom telefóne ktorý mi kamoška požičala , žiadne kontakty na hotel (iba jej kontakty uložené v telefóne ). A keďže aj on tam praxoval, tak som mu napísala sms ráno , že či nemá číslo na reštauráciu ...
Neskôr mi odpísal, potom sme si občas písali na FB, až jedného dňa som nezáväzne prijala pozvanie do kina .. asi 6 hodín sme sa prechádzali po Bratislave a potom sme šli do kina , potom ma odviezol domov a odvtedy sme spolu 😁
a to som nechcela žiaden vzťah nakoľko ten môj prvý sa mi rozpadol a chcela som si dať pauzu .. .učaril mi ❤
Takže sa nevzdávaj, niekde nabrať silu musíš a hlavne to vážne sprav tak ako aspoň v tvojom okolí ešte nikto . 😊
Držím palce a dúfam , že dáš neskôr vedieť ako si dopadol .
@c3llular n kvoli mne si napriklad koj teraz uz manzl zalozil fb ucet kedze ma nemal ako inac kontaktovat bolo to mile pisali sme si stale a vela a o vselicom a potom sme sa dohpdli ze sa stretneme anodvtedy sme spolu. Ale list pisany rukou ak nemas otrasny škrabopis by mohol byt tiez romanticky 😊 s kvietkom by som prisla az na prve dohodnute stretnutie. Aj to iba nieco male lucnu kvetinku skovanu vo vrecku. Nie teatralnu cervenu ruzu.
mne by sa pacila velka draha bonboniera :D
Ja patrím ku "mladej generácii", zoznamovanie cez sociálne siete je dnes bežné, ale mňa by tým nikto neohúril. Veď to nič nestojí, naťukať pár písmeniek, ani sa z toho nič moc nedá poznať. Ale zato poriadne by u mňa stúpol niekto, kto by si trúfol osloviť ma na ulici, keby som slobodná, tak by som so stretnutím súhlasila už len pre tú odvahu. A máš tak aj väčšiu šancu, že ju očarí tvoj úsmev, hlas, oči, charizma... Podľa mňa sa skôr dočkáš úspechu, ak nazbieraš odvahu osloviť ju 🙂
"sem napisat", nie "tu".
ako vies, ze je mila a dobra dusa, ked sa ani nezdravite?
po tretie, ze kamaratke je cudne vas zoznamit... no ak su naozaj kamaratky, tak jej povedala, ze sa s nou chces zoznamit, ale ona nema zaujem. pretoze to je prave najnormalnejsie.
ked uz jej chces napisat, tak by si ju skor mohol niekam pozvat (skor na nejaku aktivitu, pri ktorej sa naozaj postupne zoznamite) a hned uvidis na com si. to ostatne, co pises, okrem tej prvej vety sa mi zda take nejake nerozhodne, nemuzske alebo co.
Kde jej to chces napisat? SMS, mail, FB...?