Ako opraviť trekingové palice?

adamica
15. aug 2012

Mam k vam velku prosbu. Objednala som si trekingove palice, ktore prisli v poriadku, ale ja som ich chcela vyskusat, ake su dlhe, a podarilo sa mi vytiahnut rukovat az nad stop, a neviem ako to dat naspat. Poradite mi ako to opravit? Alebo sa to uz neda opravit? Dakujem za kazdu odpoved. Znacka palic je Kabula.

vianne
15. aug 2012

nepoznam tuto konkretnu znacku, ale mala som viac druhov palic, a vacsina sa dala uplne rozlozit na 2-3 diely. cize aj ked sa vysunuli nad stop, dali sa uplne oddelit a zasa vratit. skus nastudovat navod, ci sa daju rozdelit na tie casti, alebo je to palica v jednom kuse, ak je to tak, skus sa pytat na stranke vyrobcu alebo predajcu, skor nez to skusis silou ;)

besska
26. okt 2012

Ahoj,
tak presne toto sa vcera prihodilo aj mne. Podarilo sa Ti to nejako opravit? Poradil niekto?

me_kate
24. dec 2015

Ahojte,
bohužiaľ máme rovnaký problém. Podarilo sa vám ich nejako vrátiť do pôvodného stavu?

anrid
3. nov 2019

Ahojte,
mne sa to "podarilo" u dvojdielnej palice - vytiahla som ju nad STOP. Palicu som otočila tak, že držadlo bolo pri zemi. Spodnú časť som zatlačila dnu, pokiaľ sa neskryla pružina - ďalej to aj tak nešlo ... potom som začala otáčať spodnou časťou palice podľa označenia ON/open - teda uvoľniť. Asi na štvrté otočenie sa spodná časť palice začala nasúvať dnu. Držím palce.