Z ničoho nič mi stmavla obrazovka a nejde mi notebook (Lenovo) vypnúť ani nič. Nedá sa nejako pomocou klávesových skratiek notebook znovu nakopnúť?
Notebook nechaj na adaptéri. Skús stlačiť tlačidlo, ktorým sa notebook zapína/vypína a drž ho stlačené aspoň 30 sekúnd (aj viac, pokojne aj minútu). Potom tlačidlo pusti a pokús sa notebook normálne zapnúť.
ak ti nepomozu vyssie uvedene rady, este mozes zbehnut do najblizsieho kostola pre trosku svatenej vody a potom si zozen woodoo babiku a nad tym nodebookom trosku ako saman s kadidlom a babikou zacaruj a v zavere pokrop. Ak nenabehne, tak uz len smer servis, tam zdiagnostikuju, ci sa ti nahodou neodobral na vecny spanok z toho tepla tvoj mainboard, alebo grafika v notebooku a dozvies sa aj ci je rentabilna oprava.
@sfinks nedá sa vybrať batéria
Toto si kúp, vybúcha baterku za hodinu. Už som to pár krát na Lenovo použil.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€1.36 15%OFF | USB DC Electronic Load Resistor Adjustable Switch 3V 5V 1A Current 2A 3A Battery Capacity Discharge Voltage Tester Resistance
https://a.aliexpress.com/_EuXKuCP
ako sa neda ? posli foto , tam potom uz len odpojit od napajaniaa drzat tlacidlo pre vyputie dlhooo kym sa nevypnea potom skusit zapnut
vyber zo zasuvky, vyber bateriu , zapni - pravdazezapnut nepojde - len potrebujes vybit a potom vloz bateriu daj do napajania a la by sa rozbehnut