Ahojte baby, vedeli by ste mi poradiť ako opraviť tento nápis? Keď som ruksak kupovala,tak bol tak zložený, že som si nemohla všimnúť, že ten nápis je úplne naprd! 😒 Správne to má byť WALL- E. Spravila by som to fixkou na textil len sa bojím, že sa to rozpije, keďže je to taká šušťákovina. Tak neviem, nejaké nápady? 🙂
Vyrobila by som asi napis - kruzok s "E" z inej látky a presila (prip. a/aj prelepila lepidlom na textil) cez to povodne?
@frikul vyšiť čiernou niťou W aj povyšívať pôvodný nápis. Bielou niťou potom vyšiť E v tom červenom krúžku. Skús sa popýtať na nejakú krajčírku v okolí, ktorá má vyšívací stroj.
No toto vratit... ta namaha, ktoru vynalozis na presivanie a opravovanie ti za tie peniaze nestoji.
vratila by som to tam kde som to kupila...zrejme sa jedna len o fake a dost nepodareny....
....cinania sa tymto vyhli poplatkom za licenciu.....ako pri teniskach Adidos 😖 ...dost ubohe, hlavne ked to bolo zabalene tak, ze si o tom nevedela.....
@kengurica co je na tom ubohe ?
Snad necakate prvotriednu kvalitu za zlomkovu cenu. Viete, ze u "cinanov"sa kupuju napodobeniny.
Clovek nemusi byt Einstein, aby mu bolo jasne, ze za original a kvalitu si treba priplatit. Ponukli vam moznost kupit si nieco, co sa hra na original, tak proste treba pocitat aj s tym, ze to proste original nebude.
Pokial dieta este citat nevie, neriesila by som to, pokialuz citat vie, vartila by som to.
Baby vy ste trdlá 😀 😉 Veď ten nápis je správne, píše sa to Wall-e aj Vall-i http://www.csfd.cz/film/231646-vall-i/ 😀
@belasy_motylik hej, originál disney výrobky sa bežne predávajú s prekladom originál názvu do všetkých jazykov sveta...
urcite by som si este pred kupou dobre prezrela vyrobok, ci nahodou nie je niekde roztrhnuty, vyblednuty a pod. Potom sa da predist takymto peripetiam... Takto si kupila macku vo vreci... Vsetci dobre vieme, ako u cinanov neradi vracaju peniaze... Aspon by som sa o to pokusila. Drzim palce...
@nyusika ...ja som to nekupovala 🙂 ubohe je to, ze fejkuju original vyrobky (...vseobecne. Aj ked...je faktom, ze keby nebol "kupca", nebol by "vyrobca" fejkov....). Neviem sice kolko to stalo, ale cena urcite bola podozrivo nizka.... A v podstate autorka prispevku ani neuviedla, kde to kupila.
A ako pise @belasy_motylik, moze to byt aj tak :D
:D zaujimave, ako sa tu prislo na to, ze som to kupovala u cinanov. Kupovala som to v Tescu, ale ako pise @belasy_motylik, nasla som to uz aj takto napisane...
http://www.csfd.cz/film/231646-vall-i/
V preklade je to tak, ake vyzerá to naozaj divne 🙂
@frikul
@frikul vrátiť a kúpiť inde...