Ahojte, poradte prosim ako opravit dieru na starom gauci, rozmyslala som nejaku nazehlovacku, prikladam foto, dakujem 🙂
dať opraviť čalúnikovi
Jedine dat precalunit cely diel. Tie nazehlovacky podla mna nevydrzia nejak extra dlho a budu sa ti pomaly z krajov odliepat
Je to rovné, tak to pôjde krásne jednoducho zašiť. Takmer neviditeľne, ak si aspoň trochu zručná.
Nazehlovačka by bola ako päsť na oko 😒
@eva1990 ak ti nevadi, ze je to nevzhladne, tak existuje taka textilna paska, ktora super drzi, ale nie je treba aplikovat teplo, je to presne na opravu syntetiky dotrhanej. Ja som si tym opravila roztrhnute oteplovaky, a drzi to stale dobre, aj vo vlhku a zime.
Spojovaci steh (v starych vlakoch nimi boli zosivane poskodene sedadla). https://www.slovakiana.sk/kulturne-objekty/cair...
moze byt no ako na tom uz asi niet viac co pokazit, tak ak si trufas, mozes to skusit zosit alebo potom uz len fakt dat niekomu precalunit
Nazehlovacku neviem, toto je syntetika a ta sa nemoze zehlit na moc vysokej teplote, plus to vnutro je umelina. A nazehlovacky treba davat pri vysokej teplote, pritlacat a relativne dlho...
Ja by som to asi len rucne zosila takym hustym stehom a pripadne kupila prehoz.
Cely gauc precalunit sa predpokladam vobec neoplati.