Ahojte.
Vie mi niekto poradit cim sa da odstranit lepidlo na mysi zo srsti psika labradora 3-mesacneho? Skusala som uz aj bezacetonovy odlakovac, vodu, mydlo, sampon a nic. ☹ Ale nieco take aby mu to neublizilo.
...a asi okrem nehumánnosti to nebude ani zrovna ekologické...a ak sa snažíte o baby,tak by som zvážila používanie takýchto humusov...
my sme ich jeden rok mali v praci a ked sa mys chytila umierala niekolko hodin-brrrr,tak sme dali pasce -klasika
asi ma zas ukamenujete, ale hnus - lepidlo na mysi a hnus - ako sa to mohlo dostat na steniatko?
😠 😠 😠 😠 a okrem toho by som vobec neexperimentovala s odlakovacom ani mydlom - babatku by si take tiez nedala, ze?
ostrihat srst a hotovo, pripadne sa poradit s veterinarom, co s postihnutou kozou ☹
napisala ze dala bez acetonu lenza na to lepidlo nepomoze nic a agresivne na psa dat nic nemoze.ostrihat ak nie az oholit,dufam ze nas precitala a uz to spravila lebo aj cez kozu si moze spik ublizit.inak neviem co to bolo za debila co nieco take vymyslel a dalsi co to schvalil predavat.ved keby to bolo vonku moze sa tam prilepit jezko alebo iny bozi tvorecek...
no, nam sa take stalo, ked dedko zabudol zavriet dvere a nasa kratkosrsta civavka nam s celou lavou stranou spadla na lep...to pistanie...ale trosku sme ju ukludnili, isli vycistit kozustek a potom celu natreli detskym olejcekom a cesali hustym hrebenom (toto sa jej pacilo) a potom sme ju este raz vykupali. zostala trosku od oleja, ale uz tam nic nemala
pripájam sa k príspevku už po pár rokoch. ale pomohli mi príspevky cez vyhľadávač. Šteniatko, ktoré mám v dočaske, sa mi prilepilo na lepavú pascu na hlodavce. neviem síce, ako sa tam vopchal, ale nalepil sa. kto to zažil, vie, o čo ide. v prvom momente som volala dodávateľovi, ako to odstrániť, lebo sa to všade lepilo. poradili technický benzín. to však nie. vyskúšala som odstraňovač nálepiek z auta. nesmrdí, nie je agresívne. dalo som rúško na ústa a hneď vykúpala. zmyzla možno tretina a stále sa lepilo. na druhý deň som trochu googlila a našla som ostránenie prostredníctvom detského oleja a vyšúchanie + vyčesanie. odporúčam. zaberie to, vyčešete a vyšúchate všetko preč a šteniatko bude krásne premastené a voňať. jedná sa o olej Jonson,
Jednoznacne detsky olej a vycesat.100%:wink:
@lentilienka na lepidlo na treťom olejom alebo masťou a veľa trpezlivosti🤭
len vystrihat!inak take nehumanne nicenie mysi sa mi hnusi a na to lepidlo tak pozor moze sa pes otravit