Ahojte, viete mi niekto poradit ako umyt z okien obrazky namalovane s windowcolors? Mali sme nakresleny Betlehem na okne a vcera som sa natrapila vsetkymi moznymi sposobmi to dat dolu. Je to dost prilepene. Na krabici od tych farieb navod nie je. Dakujem.
my s tym mame polepene cele okno a sem tam skusim nieco odlepit a ide to pekne samo a nie su ziadne zvysky potom...neviem kde moze byt chyba u vas 😕
skus to trochu zohriat (trebars fenom)- ked sme to davali dole v zime, tak to bolo tuhe a drobilo sa to. v lete to ide v pohode zlupnut
Skus dobre natriet nejakym saponatom na umyvanie riadu napr. Fairy alebo Pur, nechaj to posobit a pretri mokrou handrickou alebo spongiou. Ja som davala dole zimne vlocky, pouzivala som sprej a tiez to tam bolo dost dlho. 😉
Pouzila som saponat na bezne umyvanie riadu plus specialny sprej na okna 'Window Clear' a tym som to pretrela uplne do cista, taktiez by mohla zabrat aj octova voda si myslim.
Inak ked chces zoskriabat, tak klasicka ziletka je super vec na vsetky tieto farebne cacky 😉
Skúšala si odlakovač? Normálne na nechty 😅