Ahojte, mam rifle, ktore maju flak od cokolady, bohuzial su uz vyprane...su cisto nove, som uz zufala...co by som tak mohla skusit? Tak isto aj mikina, ostal mi tam nejaky flak....dakujem za vsetky odpovede, prajem krasny den
Velky hrniec, daj v nom zovriet vodu a nalej tam za vrchnacik SAVO original. Veci od cokolady tam ponor na chvilu a flaky zmiznu. Nemusis sa bat, nic ti nevybledne. Potom veci vyper v studenej vode a hod normalne do pracky preprat.
Ja pozri am zlcove mydlo aj Dm -ka ho ma vyperie aj krv
urcite by som savo nedavala, ved ti vytiahne farbu, ale ja mam skusenost ze co nevyperie lanza, nevyperie uz nic, este vanish ale tam ked nechas dlhsie, moze vytiahnut farbu. Lanza mydlo, horuca voda, namydli a nechaj posobit, oper, ak by nepomohlo, tak znovu zopakuj a nechaj dlhsie posobit, urcite to pojde. Ja som vyprala aj daaaavno zaprate skrvny.
JAR, obyčajné pracie mydlo, alebo niekde baby kupujú CODY na škvrny, ale tie prvé dva my vyprali tuším všetko...
neviem či toto zaberie, ale mne po väčšine vyčistí škvrny takýto postup. Najprv dám na škvrnu, klasickú jar, dobre počochrem pod tečúcou vodou, nech sa odmastí a potom zvyknem namočiť aspoň na hodinku do vody, do ktorej dám z Lidla OXY ACTION(2,49€ býva to len občas v akcii). A potom hodím prať. Po väčšine vyperie všetko. A inak všetko prvotne riešim JARou... možno pomôže, skúste...