Ako odstrániť tinktúru z oblečenia a pokožky?

mayusik
9. sep 2010

Poradíte mi prosím čím by sa dala odstrániť tinktúra z oblečenia aj z pokožky dieťaťa? ďakujem

8808
9. sep 2010

ahojky, no mne sa tiez stalo ze sa mi zafarbilo oblecenie.. pokial sa mi kvaplo priamo z flasticky, tak sa nevypralo.. ale ked som to dala malej do pusinky, a slinky to zriedili, alebo sa jej to poobsuchavalo na oblecenie, tak sa mi to v pohode vypralo.. ani som tam nedavala ziadne cistice.. a z pusinky.. no ... tak po troch dnoch mi to odchadzalo same (: ja som jej to nejako drasticky dolu nedavala.. len som sa snazila aby som netrafila vedla (: aby to mala len a len v pusinke.. ale kedze som si to musela davat pri kojeni aj na cicik.. tak bola tak ci tak zababrala.. skus mydielkovu vodicku na handricku.. inac neviem (: nas trapila žaba asi 3 velke velike mesiace.. brrr 😀

s.i.m.k.a1
14. sep 2010

Skus Ariel Profesional, to by mohlo pomoct 😉

evkacka
20. sep 2010

ahoj mne krásne zišla genciánka ked som si malé vecičky vyvarila 🙂 kým bola Adelka malinká tak som občas vyvarala košielky a dupky ale len vecičky zo 100% bavlny 😵 šupla som do vody trošku baby prášku, kryštalickej soli na pranie a stačilo to tam nechať 5 min pobublať a vecičky boli krásne bielunké 😀