Ako odstrániť škrabanec na kabelke?

9. sep 2022

Ahojte baby, kupila som si kabelku sice v zlave za 20eur ale i tak a o hodinu som si vsimla skrabanec cez celu. Skusala som mydlo nepomohlo. Je nejaky sposob ako to odstranit? Dakujem za odpoved

autor
9. sep 2022

Je sanca na reklamaciu vobec?

medina20
9. sep 2022

Myslim si ,ze sanca na reklamaciu nie je.. je to z obchodu kde su znackove veci o dost lacnejsie a tiez som tam vela krat videla veci ,kabelky s nejakym mensim problemom..

autor
9. sep 2022

@medina20 a je nejaky sposob ako to aspon trosku zmiernit?

nikpa
9. sep 2022

Ja som si takto priniesla domov koženu bundu, nie lacnú a až doma na normálnom dennom svetle som uvidela skrkanec na prednej strane. Bol síce dosť viditeľný ale v tom umelom svetle v kabínke absolútne nebol vidno. Vrátila som sa do obchodu a bez problémov mi vrátili peniaze lebo druhu rovnakú veľkosť nemali. Tak skús, vidím že tam máš ešte aj štítok, takže im musí byť jasné, že si to nemohla urobiť ty pri nosení.

autor
9. sep 2022

@nikpa Ved toto vidno to len pod istým svetlom no dakujem skusim kym som este tu😊

lusanko
10. sep 2022

Jasné, že treba reklamovať. A nedať sa odbiť, malé obchody zvyknú robiť prieky. Bola si?

jozef11111111
10. sep 2022

Skúsil by som indulonu napr natrieť jemne alebo box na topánky čierni trošku prezrieť alebo hoc aj fixkov trosku a rozotriet možno bude menej vidno..