Ako odstrániť fixku z bábiky?

spuntikmathiasko
4. máj 2017

Prosim Vas, nevie mi niekto poradit s cim odstranit fixku z babiky? Mala ich popisala a nejde mi to nicim dole - skusala som alpu, odlakovac, dezinfekcni na ruky, tanin-alkohol, tekuty prasok, praci prasok, mydlo. Vdaka za rady

maladada
4. máj 2017

Tiež by som ocenila taku radu😉

sardinka336
5. máj 2017

No nechcem byt pesimista, ale ak nepomohol odlakovač tak asi uz nepomoze nič, ani svätená voda...Ja dam fixu dole bezne odlakovačom.

maladada
5. máj 2017

@sardinka336 bezacetonovym ci acetonovym odlakovacom?

sykorkauhliarka
5. máj 2017

mojej segre mala pocarbala babu...ona ju vyhodila a kupila novu....ked si pocarbe moja babu tak bude mat navdy pocarbanu :D hlavne zisti akou fixkou to bolo a tu odstran aspon z dosahu a dohladu ...lahsie sa ti zisti ci to vobec pojde dolu

xili99
6. máj 2017

No ja som tiež pôvodne chcela poradiť ten odlakovač ale keď to nezišlo tým tak neviem teda, keď nepomohlo nič z toho čo si písala tak už len vyhodiť alebo nech sa hrá s takou popísanou no čo :D Novú by som nekupovala lebo je vysoká pravdepodobnosť, že počarbe aj tú

sardinka336
7. máj 2017

@maladada acetonovym odlakovačom, mne s acetonovym ,,vyšlo,, všetko na umelej hmote, na parketach fixy...na skrinke fixa....skratka acetonový odlakovač je super na toto. Ja mam dobru skusenost. Nechty si lakujem minimalne takze nejaky aceton velmi neriešim.