Ako odstránim žlté škvrny na bielych teniskách?

simona745
27. máj 2021

Prosím poraďte co pomôže na biele tenisky hodila som och raz do práčky a od vtedy sú tam dáke žlté škvrny co pomôže odstrániť ich ďakujem

gabika8855
27. máj 2021

Eurona ma taky pripravok agent

martinals
27. máj 2021

Mne sa to stalo na drahších bielych teniskách, vyprala som ich ale ručne. Pýtala som sa v predajni kde som ich kupovala. Vedúca mi povedala, že je to lepidlo a žiaľ už sa s tým nič nedá robiť a rôzne spreje, či iné prípravky na čistenie mi nepomôžu ☹️.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simona745
autor
27. máj 2021

@martinals áno aj ja mam conversi a žlté sú po bokoch ešte aj nové dokonca ide ma poraziť a dáke bielidla niesu nato?

martinals
27. máj 2021

@simona745 no nič mi neodporúčili,bielidlo ma nenapadlo ale asi by som sa bála ale človeka to nas...re,lebo tak možno od znackoviek čaká lepšiu kvalitu ☹️.

ludmila1307
27. máj 2021

Dajte do pracky a do bubna k nim pridajte tabletku do umyvacky riadu, krasne biele budu nielen gumy, ale aj latka. Len pozor, na farebne topanky to vhodne nieje. To iste ak mate problem s bielym pradlom, ze je zasednute, zozltnute, tiez pridat do bubna jednu tabletu a pradlo bude krasne bielucke 👍

zuzubb007
27. máj 2021

Mne to tiez spravilo na znackovych latkovych teniskach a teraz su jedine do kosa, skusala som ozaj vsetko na tie zlte flaky

hennyinnsbruck
27. máj 2021

Toto 👍👍👍👍ja to používam na stenu. Pozri u vás nestojí to veľa.

lucyl13
27. máj 2021

Biele tenisky nastriekam týmto , nechám chvíľu pôsobiť, namočím jemnu kefku (na nechty) a vykefujem, potom vodou premyjem a dám prať do pracky.
Sú ako nové - ale pozor!!! Striekať len na biele plochy !!!je to skvele napr aj na žlté fľaky od potu na bielom oblečení.
https://www.drogeriashop.eu/chanteclair-odmasto...