Prosím poraďte co pomôže na biele tenisky hodila som och raz do práčky a od vtedy sú tam dáke žlté škvrny co pomôže odstrániť ich ďakujem
Mne sa to stalo na drahších bielych teniskách, vyprala som ich ale ručne. Pýtala som sa v predajni kde som ich kupovala. Vedúca mi povedala, že je to lepidlo a žiaľ už sa s tým nič nedá robiť a rôzne spreje, či iné prípravky na čistenie mi nepomôžu ☹️.
Dajte do pracky a do bubna k nim pridajte tabletku do umyvacky riadu, krasne biele budu nielen gumy, ale aj latka. Len pozor, na farebne topanky to vhodne nieje. To iste ak mate problem s bielym pradlom, ze je zasednute, zozltnute, tiez pridat do bubna jednu tabletu a pradlo bude krasne bielucke 👍
Mne to tiez spravilo na znackovych latkovych teniskach a teraz su jedine do kosa, skusala som ozaj vsetko na tie zlte flaky
Biele tenisky nastriekam týmto , nechám chvíľu pôsobiť, namočím jemnu kefku (na nechty) a vykefujem, potom vodou premyjem a dám prať do pracky.
Sú ako nové - ale pozor!!! Striekať len na biele plochy !!!je to skvele napr aj na žlté fľaky od potu na bielom oblečení.
https://www.drogeriashop.eu/chanteclair-odmasto...
Eurona ma taky pripravok agent