Ako odstránim vosk z vianočného obrusu?

erulka77
21. dec 2012

no tento rok som tomu dala rozfukla som si na vianočný obrus vosk a neviem ako ho odstranim PLS prosím Vás žienky moje o radi dakujem 🙂 😉 🙂 😉

abab
21. dec 2012

Podlož servitku pod obrus, na obrus a prezehli. Vosk by sa mal vpit do servitky. Nie je zarucena dokonalost, ale malo by sa to zlepsit.

blumka
21. dec 2012

mne sa stalo minuly rok presne to iste, pockala som kym vosk vychladne, zoskrabala som to poriadne, obrus preprala v rukach a este aj v pracke a nie je nic vidno 😉

bublina83
21. dec 2012

Stary recept : polozit noviny (najlepsie ciernobiele) na voskom pokvapkany obrus a prezehlit, aby vosk vpil do novin. Potom vyprat a moze sa aj potriet odstranovacom skvrn pred pranim. Zalezi od toho, aka je to latka ...

irriss
21. dec 2012

zehlicka a pijak...
to je ten vlozeny papir, co jsme kdysi mely my,jako deti v sesite, aby jsme tim nasakly plnici pero,kdyz se nam udelala kanka.....nevim, jestli se jeste pouziva..tady ne...tady v sesitech uz neni a plnici - inkoustove pero se nesmi pouzivat.. 😉
p.s.pokud byla svicka barevna..tak to je vetsinou pruser,,me nepomohlo nic..a na vysivce dokonce svicka -vosk vyzral barvu

nadhera
22. dec 2012

poradite ako dostat zo sedacky vosk? zoskrabala som, co sa dalo a neviem,co dalej ....