no tento rok som tomu dala rozfukla som si na vianočný obrus vosk a neviem ako ho odstranim PLS prosím Vás žienky moje o radi dakujem 🙂 😉 🙂 😉
mne sa stalo minuly rok presne to iste, pockala som kym vosk vychladne, zoskrabala som to poriadne, obrus preprala v rukach a este aj v pracke a nie je nic vidno 😉
Stary recept : polozit noviny (najlepsie ciernobiele) na voskom pokvapkany obrus a prezehlit, aby vosk vpil do novin. Potom vyprat a moze sa aj potriet odstranovacom skvrn pred pranim. Zalezi od toho, aka je to latka ...
zehlicka a pijak...
to je ten vlozeny papir, co jsme kdysi mely my,jako deti v sesite, aby jsme tim nasakly plnici pero,kdyz se nam udelala kanka.....nevim, jestli se jeste pouziva..tady ne...tady v sesitech uz neni a plnici - inkoustove pero se nesmi pouzivat.. 😉
p.s.pokud byla svicka barevna..tak to je vetsinou pruser,,me nepomohlo nic..a na vysivce dokonce svicka -vosk vyzral barvu
poradite ako dostat zo sedacky vosk? zoskrabala som, co sa dalo a neviem,co dalej ....
Podlož servitku pod obrus, na obrus a prezehli. Vosk by sa mal vpit do servitky. Nie je zarucena dokonalost, ale malo by sa to zlepsit.