ako odstranim mravce?skusala som podlahu s dezinfekciu cistit nepomohlo.kupila som specialnu sol na mravce nepomohlo.sprej tiez nepomaha.ma niekto dobru radu?????dakujem 🙂
Baby kúpte si domčeky na mravce, nám doma pomohli, stačí zadať do google a nájdete ich. Kúpila som normálne v drogérii. Vnútri je nejaká otrava a oni ju zavlečú priamo do mraveniska a tým vyhynú. Treba vtedy len chvíľku vydržať a hneď ich nestriekať, aby to stihli doniesť domov ku kráľovnej.
ziadne striekanie, ani krieda, nam sa osvedcilo pred par rokmi faratox
https://www.google.sk/search?q=faratox&hl=en&tb...
nalepilo sa to v kuchyni, vo wc ku, pracuje na principe nie otravy, ale sposobuje, ze samicky mravcov sa stavaju neplodnymi, velmi rychle zabralo
deratizer.... ale neviem ci je to definitivne riesenie alebo len docasne...my sme mali v prizemnom byte mravce..deratizer ich vyhubil ale sme sa prestahovali tak neviem ci to pomohlo na stale
Neskusila si tu kriedu na mravce? Nam fakt velmi pomohla.... 🙂 A hlavne treba zistit zkade vyliezaju a tam im to pokreslit 😉
nám tiež pomohli tie domčeky na mravce a odvtedy máme pokoj 😉
My sme sa s mravcami tiež trápili, s tými malými, červenými. A to bývame na trinástom poschodí vo vežiaku 🙂. Zistili sme, že sú v bytovom jadre. Boli v múke, v zásuvkách, v kúpeľni,v obaloch od CD, no všade proste. Kúpili sme voľnopredajné prípravky a nič nepomohlo. Najviac ma naštvalo, keď som ich našla v skrinke, v oblečení našej malej. Išla som za naším domovníkom a ten zavolal deratizátora. Dal nám nejaký prípravok a do týždňa bolo po mravcoch. Odvtedy sa u nás neukázali. 🙂
tiez mame ten problem takto na jar... novy dom a kopec mravcov vsade... vysavam, sprejujem, pouzivam tu kriedu na mravce a aj tak pochoduju uplne vsade... :( ak zistis ucinny sposob, prosim daj vediet...my ich mame uz ako domace zvieratka fakt vsade 😠