Dnes sme prišli domov z nákupu,odstrihujem cenovky z oblečenia,chystám to do pračky a na jednych legínach čip z obchodu! Nepípali sme! Viete mi prosím poradiť,či čip odstranim aj doma alebo musím do toho obchodu??? Moc sa mi nechce, je to v inom meste ☹ Ďakujem
silným magnetom 🙂 prípadne kladivom a fyzickou silou, ale to nemusí ostať bez následkov...
hocikde v obchode ti ho daju dole. aj mne sa to uz stalo dokonca aj na manzelovych botaskach co som vcera kupovala mi ho nechali aj som pipala aj mi to pozeral a nic ale vonku svokra ze vyber ich popozeraj jaaaj som si vzdychla a tam velky cierny cip 🙂 este ze ta svokra ma prinutila som si povedala :DD
moj manzel to daval dole kliestami a nakoniec,tam ostala diera ako svet.. 😀 asi ist do nejakeho obchodu a oni ti to isto daju dole 🙂
V hociktorom obchode ak máš bloček, ja bežne dávam dole ľudom ktorý chodia nakupovať napr. do madarska, ale len ak mi ukážu bloček 🙂
no ide o to v ktorom.. v tychto " saferoch " sa nachadza atrament, pripadne ti to moze roztrhat oblecko.. mne sa to uz tiez stalo. mala som kratasy z Kik .. na druhy den som tam sla, bez blocka, kedze som si ho zabudla vziat, a v pohode mi to otvorili .. doma to radsej neskusaj, aby si neprisla o leginy
rozbit, kladivom a kombinackami, nam tak nechali na plachte postelnej, ale keby bola jemnejsia tkanina, tak nevydrzi asi,,,, neviem aka kvalita leginsov, ale ak su jemne, tak radsej niekam do obchodu, lebo ti ostane diera.... 😝