Ahojte mamičky. Chcela by som vás poprosiť či neviete o nejakom prírodnom zázraku, ktorý by mi odfarbil omylom zafarbené farebné prádlo. Ďakujem za každú radu 😏
@lusy26 to si prala ruzove z modrym a zltym?
Bože to sú otázky :D ja periem komplet všetko ako mi napchaju do práčky ...používam obrúsky na zachytenie nečistôt a farby a nepofarbilo sa.mi ešte nič ...😊
@lubik87 tak zalezi aj na koľko st.sa perie
Periem na 40 keďže väčšina má.tak.pissne na štítku a keď sú to nejak extre špinavé tak na 60 . Nepofarbi sa lebo tam dávam ten obrúsok .ten býva poväčšine pestrofarebný na konci :D
@79viktoria79
@cecilia68
Ano,ja viem.Kypriaci prasok.niekedy treba prisypat do bubna aj 2-3 vrecuska a niekedy aj opakovane vyprat s kypr.praskom.Ale neviem ci to pojde na farebne,ja som tuto fintu skusila na zafrbene biele a hned po zafrbeni a pomohlo celkom slusne.
Ano,ja viem.Kypriaci prasok.niekedy treba prisypat do bubna aj 2-3 vrecuska a niekedy aj opakovane vyprat s kypr.praskom.Ale neviem ci to pojde na farebne,ja som tuto fintu skusila na zafrbene biele a hned po zafrbeni a pomohlo celkom slusne.
@cecilia68 tak ale tu sa pradlo zafarbilo,asi mamicka prala na vyššej teplote,ja si pradlo triedim a nemam zafarbene nic
@79viktoria79 prádlo som prala iba na 40 stupňov a dokonca som tam dala asi 4 obrúsky aby sa nič nezafarbilo a aj tak sa pofarbilo. Asi bola niektora vec silnejšia, že pofarbila aj napriek obrúskom 😣
@lusy26 treba na 30 st prať farebné
Ako zafarbene pradlo? Tie obrusky co sa davaju do pracky si neskusala?