Ako odfarbiť vlasy o dva odtiene?

zea
14. jan 2013

Potrebujem poradiť ako odfarbiť vlasy - vlastne osvetliť o 2-3 odtiene. Mám tmavo hnedú farbu už farbených vlasov a chcela by som svetlejšiu. Ste tu šikuľky od všetkého tak prosím poradiť. Vlasy mi farbí dcéra, tak by som to riskla sama.

iviatko
15. jan 2013

neriskuj a chod ku kadernicke 🙂

jankagun
15. jan 2013

ja mam tiez tmavo hnede vlasy a chcela som zosvetlit,tak som si kupila farbu na melir a spravila som si ho,a vyzera to dobre.neodvazila som sa zosvetlovat vsetky vlasy naraz...ak chces vsetky vlasy svetlejsie,tak asi radsej ku kadernicke 🙂

sissy27
15. jan 2013

čo tak nešetriť na sebe a skočiť ku kaderníčke? tá vie aspoň odhadnúť, ako zareaguje farba na tvoje vlasy, aby si nebola oranžová ako pomaranč 😉

irriss
15. jan 2013

Pokud nechces shanet paruku...radim shanet kadernici... 😉
pokud nechces kvuli vysledku "prizabit" dceru - radim kadernici.... 😉
...hrozi Ti bud vypadavani (lamani a spaleni) vlasu nebo sestrih na milimetr..ale preci jen by Ti ted v zime byla zima 😉

p.s. podle toho, jak popisujes sve vlasy..uz vlastne se zasahem barvy, tudiz jsou "upravene-ponicene"..nikdy sama neodhadnes, co to udela s dalsim prostredkem..navic nemuzes se ridit barvou na krabicce, je zavadejici a vyplyva z vlasu, kdy je podklad "neponiceny".. 😉

jaroka25
13. feb 2023

Chcem prejsť z hnedých na sivé, kam ísť v Humennom a okolí ?