Ako očistiť žehličku?

evulkamt
28. jan 2012

Neviete mi poradiť ako odstrániť zo žehličky,žehliacej plochy ako keby priškvarene fľaky,neviem ako to odstrániť aby som nepoškodila žehliacu plochu,veľmi pekne ďakujem

pempusik
28. jan 2012

@evulkamt zalezi od toho, aku mas zehlicku. Ak s teflonovym, povrchom, potom staci len poriadne nahriat zehlicku a "vyzehlit" na cistom povrchu. Mne sa takto priskvarili teplaky a v pohode som to dostala prec. Ak je to stara zehlicka, tak ju ocistis obycajnymi cistiacimy praskami 🙂

evulkamt
autor
28. jan 2012

Práveže je to nová a bola dosť drahá,a ani som s ňou veľa nežehlila a už sa mi takto pošťastilo a teraz keď s ňou chcem žehliť tak ako keby mi špinila to prádlo, 🙂 tak to skúsim 🙂

pempusik
28. jan 2012

@evulkamt vezmi si nejaku staru plachtu alebo uterak, poloz to na stol tak, aby to viselo cez hranu stola a musis ju len poriadne vysuchat. mne to pomohlo 🙂

evulkamt
autor
28. jan 2012

idem hneď na to

evulkamt
autor
28. jan 2012

trošku to pomohlo,zbavila som sa toho hrubšieho bordelu,ale počula som,že sa dá na to čosi aj kúpiť len neviem čo ☹

evulkamt
autor
31. jan 2012

@titkovamiriam veľmi pekne ďakujem za pomoc,podarilo sa mi odstrániť spáleniny zo žehličky 🙂 🙂

martinap82
9. júl 2015

prosim Ta a cim nakoniec? Lebo ja som uz skusila ocot a zubnu pastu a nic. Mam teflonovy povrch.