Ako objednať zo stránky sportsdirect.com?

ninien27
10. dec 2013

Poradite mi niekto ako mozem objednat veci z tejto anlickej stranky sportsdirect.com?

martina833
10. dec 2013

Ako z kazdeho ineho eshopu, s cim konkretne potrebujes poradit? Mozes si nastavit slovensky (je to tak kostrbato prelozene, ale pomoze) alebo cesky jazyk.
Zaregistrujes sa, vyberies tovar, plati sa kartou dopredu, postovne je 7 €...

janamama
10. dec 2013

Založíš si konto - svoj mail, zadáš heslo a po potvrdení mailu môžeš objednať. Platba cez embosovanú kartu. Včera som prebrala balík a poštovné bolo 17€ - rozmýšľala som či sa mi to už vôbec oplatí....

ninien27
autor
10. dec 2013

@martina833 ako objednat a tak mi vsetko ide ale ked pride na platbu tak mi pise ze to nejde a treba na to nejaku inu kartu

ninien27
autor
10. dec 2013

@janamama to vsetko som mala ale asi treba tu kartu a to je nejaka specialna? nam objednavala znama ale tiez cez niekoho a chcela som si sama ked som tam kolko krat nieco videla objednat a nie stale n a niekoho cakat kym sa bude objednavat 🙂

janamama
10. dec 2013

Áno, potrebuješ kartu embosovanú - to znamená takú, ktorá má vystupujúce čísielká, nie je "hladká" na dotyk. Skontroluj svoje a prípadne aj manželove karty - ja platím kartou vydanou na meno manžela, pretože ja takú nemám. Pokiaľ si si nie istá, zavolaj si do banky a zisti aké karty máš vydané.

ninien27
autor
10. dec 2013

no tak to mam tu obycajnu "hladku" a budem si musiet zavolat do banky len zato zase budu chciet poplatky 😀