Zienky. Ako neriesit co si o vas ostatny myslia? Chcem mat uplne na haku co si o mne ludia myslia. Vobec to neriesit a byt v pohode
Stale rozmyslam co povedia ludia ako sa obleciem a td ..chapete:((((
Ja som bola presne taka ista mam 20. Musis sa prekonať . A čím viac si to budes hovorit .. budes sa prekonávať viac a viac. Zvládneš to. Bola som taka ze som sa stale malovala snažila byt pekna.. a teraz? Chodím v teplákoch strapatá aj do Kauflandu. Ale to som nechcela povedat. Každý začína od seba. Neries iných nepoznajú ta nepoznajú tvoj príbeh bud sama sebou. Nie každému sa budes páčiť Ved ani tebe sa každý nepaci ❤️ Zvládneš to a bud sama sebou
Neboj, po 40+ už budeš mať názory iných na teba uuuplne na háku. Viem, o čom hovorím, ale pravda je taká, že to prišlo až vekom. Človek je zrelsi a už tak nerieši hlúposti. A už vôbec nie, čo si o ňom kto pomyslí.
Začni sa mať rada. Skús to maličkosťami. Naslúchaj svojim želaniam a čo by si chcela, ako to mať, ty sama. Buď k sebe dobrá a daj na svoju intuíciu. Ak sa ti niečo páči na oblečenie, daj si to a pred zrkadlom si povedz, ako ti to dobre sedí, ak si s tým spokojná a nemysli vôbec na to, čo si kto o tom. Čím viac budeš robiť to, že budeš prispôsobovať veci a konanie, aby si všetkým naokolo ulahodila, budeš v ich moci, područí a začnú s tebou zametať. O to väčšmi dávať na reči, robiť vôbec nie podľa seba, ale len aby bolo dobre pre všetkých naokolo. A začneš sa strácať sama pred sebou.
Buď k sebe láskavá, zdravo kritická a povedz si, že super. Iným? Vieš čo, parádny názor, ale ja mám na to iný pohľad a urobím to radšej takto. Kľudne sa aj zdvihni, ak je to nevyhnutné, a choď. Nepočúvaj kydy či trápne riešičky na svoju osobu. Úsmev a ideš. ☺️🍀🙏😉
A kto sú tí ľudia,na ktorých nazoroch ti záleží? Povedia ti to,aj do očí,ze si ako si sa podla nich obliekla?
Alebo su to len náhodni okoloidúci po chodníku,na zastávke... tak ta môžem ubezpečiť,ze si stotinka v ich zivotoch, kuknu a idú dalej.
Najlepší liek na tvoju hanblivosť,nesebavedomie je ist do veľkého "sveta" úplne postačí nasa Bratislava,a tam mat školu,brigadu nejaké záľuby a toto uvažovanie ta rýchlo prejde.
Vek, povaha a nižšie EQ tomu pomáha tiež.
Tak ja som prestala riešiť co si o mne ľudia myslia keď som začala mať iné vážne starosti. Či zdravotné, alebo finančné, jednoducho na to riešiť co si ľudia myslia nebudeš mat energiu. A ja v celku vzhliadam k ľuďom, ktorí nejdu s davom, robia veci ako cítia a sú šťastní a spokojní. Takže ja vôbec, ale že vôbec neriešim ci niekto rieši co mam na sebe a ako vyzerám atď. Nech si riešia, ja mam iných starosti dosť. A rovnako ja neriešim a ných ľudí. Nech každý žije tak, ako mu vyhovuje a je spokojný. Keď to dokážeš uvidíš aká budeš zrazu spokojná.
Jedna rada: Maj na háku kritiku od ľudí, za ktorými by si si nešla po radu. 😉
jedna vec je, že to pridr vekom, v mojom prípade výraznú rolu zohráva to, že som veľmi spokojná so svojim životom, vyrovnaná sama so sebou a každým rokom vidím, že moje zmýšľanie, skutky a prístup k životu korešpondujú s mojimi predstavami, vždy sa ukázali ako správne(zatiaľ), teda nemám absolútny problém s tým, čo si kto mysli, keďže ja si žijem naplnený život a všetko mi funguje (zatiaľ🙏)..Čím si je človek istejší sám sebou, tým menej ho to bude zaujímať. Prečo by ma malo zaujímať, čo ai kto myslí napr o tom, že som nedala dieťa do škôlky, keď ja, ono, manžel a celá rodina sme s tým spokojní a vidím každým dnom plody môjho rozhodnutia (to len ako príklad)..A zo skúsenosti môžem povedať, že šťastní a vyrovnaní ľudia neriešia druhých, sú plní pochopenia, najviac riešia tí, čo si sami nevedia upratať pred kobercom..Možno Ti to do budúcna pomôže, keď Ťa prepadnú tieto pocity...
A prečo neriesit co si ini o mne myslia?
Podla mna je uplne OK to riesit, inak to bude len o mojom egu, ze jedine ja vsetko viem a chapem vsetkemu spravne.
Ale vysledkom riesenia moze byt aj nestotoznenie sa s tym, podstatne je vzdy sa zamysliet nad tym, co ti druhi riesia.
Priklad: chodis do prace, a zapachas, lebo proste sa sprchujes raz do tyzdna a dost. Niekto ti to slusne povie, ze to citit, a mala by si s tym nieco robit.
Reakcia moze byt - a neriesim, mam na haku, nebudem sa sprchovat
Reakcia moze byt - fuha, asi to tak necitim, asi by som sa mala sprchovat, asi je to zjavne inym ludom
Ale situacie mozu byt aj ine, priklad: kamosky budu do teba hust, ze mas ist na exoticku dovolenku, dopriate si, nezgrlosit peniaze, lebo vsetky chodia pravidelne
Reakcia moze byt: rozumiem im, moze to byt super, ale ja tu tuzbu nemam, a potesi ma viac ist na turistiku do slovenskeho raja a DALEJ TO V SEBE UZAVRIET
Začala som si tak nejako uvedomovať, že jediný názor ktorý by ma mal zaujímať je môj. Nikoho iného.
Nech si každý hovorí o mne kto chce čo chce, aj tak nebudem po chuti každému a prečo sa snažiť naplniť očakávania iných?
Vekom sa to naučíš. Ja čím som staršia, tým mám viac na háku.