Ako nebyť závislý na mobile?

2. nov 2022

Som závisla na mobile,ako to zmeniť ? Nejaký zaručený spôsob ? Prosím o pomoc

katkaseiner
2. nov 2022

no asi ho len polozit a nezdvihnut znova...

autor
2. nov 2022

@katkaseiner skúšala som x krát a nejde. Na FB som už prestala zavislacit,poblokovala som si tam všetko ale tí napr sa to nedá a furt má to vcucne čítať nejakú tú diskusiu

syslik81
2. nov 2022

kup si tlacitkovy

kacena4
2. nov 2022

zrus socialne siete nebude ta to lakat

bolarazjedna
2. nov 2022

Ja som nebola závislá, az kým som nemala internet na mobile. Dá sa to zrušiť.

Pani ktorá býva u nás v podnájme s 5 ročným synom, keď sa pristahovala, vravela, že jej to aj vyhovuje, že práve zrušíme internet, že ona co potrebuje, si pozrie v práci. Úprimne, v dnešnej dobe ma to milo prekvapilo, že niekomu mladému (pani nemá ani 30) nevadí domácnosť bez internetu.

autor
2. nov 2022

@kacena4 sociálne siete nemám,mám messenger a FB,a ešte WhatsApp ale tam trávim asi len toľko času čo vybavím dačo ,aby som nemusela kredit míňať (paušál nemám,neoplatí sa to,nakoľko wifi je všade skoro) . Na FB som si zrušila sledovania,odstránila priateľov čo som len kukala ako sa majú a tak a mám to len na nejaké info ohľadom akcii v okolí (10 minút denne toto všetko,mess, WhatsApp,FB). Mám pocit že moja achilovka je toto tu, proste xy diskusii na rôzne témy, a môžem čítať a citat. A tu som kvôli baxaru,sú tu fakt skvelé veci. Ale ostatok keby sa dá zablokovat

autor
2. nov 2022

@bolarazjedna internet na mobile nemám,iba wifi. Na internáte som tak fungovala,že som si nezaplatila, ale všetko som v škole pozerala ,stiahla a na intraku pracovala už len. Doma mám wifi,v práci wifi a to už sa ťažko ide. Doma potrebujem net kvôli práci,mám homeoffice často a tak.

autor
2. nov 2022

Napr vonku keď som tak to vôbec neriešim mobil,lebo data si kvôli tomu nebudem zapínať, to je 1 euro denne (mám 4ku, tak by ma to vyšlo,) a ani ten ich paušál s betón nechcem,tu nemám také pokrytie.