Ahojte. Nájde sa tu niekto, kto má psa celý deň vonku, no na spanie ho berie do vnútra (k dverám) ?
Naučil sa to? Nechodí vám po celom dome? + ako sa vám ho to podarilo naučiť?
my mavame psika tiez v noci dnu,ako pise silvia,ma svoj pelech,svoje miesto, v noci spi,nelozi. Zvykol si,naucil sa,co smie a kedy smie.je to mensia rasa.
@jaja234 Nasho psika sme bravali do predsiene,ale iba ked uz ozaj velmi mrzlo aj to som rano mala vycitky dat ho von,aby mu zima nebola. A nas nikdy neskusal ist dalej. Ukazala som mu miesto v predsieni a tam bol cely cas. Ale bol to vynimocny psik,on bol vo vsetkom taky vdacny,oddany a rozumny.
@jaja234 my mame 4m bordelkoliu a mame taku miestnost z vonku kde ho vecer zatváram......budu zateplenu manzel pracuje ale aj tak si neviem predstaviť ze v noci v mínuse nechat spat aj kocura sme zatvarali na noc uz aj spolu so psom boli .....neviem aky stary je vas....ale ak sa nauci nas navykom a vydrzi celu noc necikat a kakat bude v dome....uz prve dni bol ked sme doniesli alebo obcas cez den je....tak väčšinou spi na koberni v obývačke takze si myslim ze budúci rok bude uplne beez problémov spat vnutri kedze bude mudry a rozumny......za mesiac vidime pokroky u nho....a zas mi velmi nevadi ze chodí po dome kedze sa umyva (labky) tak isto bolo aj s kocurom(tiez som umyvala mu labky vo vani 🤣) takze je to len o zvyku a ako pocuva povely
@zuzkaa1991 no naša ma 8 mesiacov :D keď bola menšia bola vo vnútri, len ona je živel čiže jej nestačilo byť vo vnútri :D nebol s nou problém, aj keď chcela ísť na WC, pýtala sa čiže to by mohlo byt aj teraz tak dúfam :D
Nemate garaz? To by bolo najlepsie. Date tam pelech a vodu, nie je tam tak teplo ako v dome, nebude po dome chodit. Zavriete vecer a rano pustite.
treba dat pelech a si zvykne, ze tam ma svoje miesto, u nas to tiez bol zo zaciatku boj, ale pes sa nauci, len treba trpezlivost 🙂
to nieje moc dobry napad..ak ho nechate v teple celu noc a na den vyhodite do zimy .. porieste radej zateplenu budu ... kazdopadne ak ste presvedceny ze ho chcete dnu dajte mu pelech a tvrda vychova