AKo naučiť chlapa používať dezodorant?

monikam22072017
4. mar 2021

Ahojte baby, nemali ste niekedy doma chlapa ktorý nebol naučený používať dezodorant?? A voňavku len málo? Ako ho to naučiť? V skrini ich má 20 druhov........

ciarraa
4. mar 2021

@monikam22072017 to musis ako na male dieta, upozornovat ze deodorant laska 😂 nauci sa nebo, len treba mat trpezlivost

kinats
4. mar 2021

@monikam22072017 Ja mam opacny problem, rad by som pouzival parfem a nemozem. Manzelka ma alergiu na 99% voni. Zatial som nasiel len jednu co znesie (uz 15 rokov a zohnat sa uz da len tazko ) a take co sa pacia mne jej doslovna sposobia svrbenie a slzy v ociach. Teda zostava len sa umyvat (idealne detskym mydlom...😉)Ale rovnako je na to ona, maximalne gulicku aj to len z lekarne bez parfemu.

elizabet173
4. mar 2021

@monikam22072017 to ako fakt? Asi len netvrdo mu povedat, ze smrdi ako cap

nafka0483
4. mar 2021

@monikam22072017 No veru nemala... s takym by som si asi ani nezacala, ved to po par rande si necitila?
Alebo ich prestal pouzivat az ked sme spolu zacali byvat?

Ak nebol od rodicov nauceny na hygienu, tak mozno to chce uprimny rozhovor - neviem ci ste sa o tom uz rozpravali a ako reaguje a ake dovody uvadza preco nic nepouziva.

anickaaa6aaa
4. mar 2021

Tak zas ak sa normalne umyva tak nevidím problem.. Smrdiet by nemal.. Ale ak smrdí tak smer sprcha a nie voňavka 😉

monikam22072017
autor
4. mar 2021

@nafka0483 do sprchy je schopný ísť aj 2x denne, lenže nikdy to nedoťukne so sprejom a potom darmo keď sa spotí po sprche ani stopy 🤣 upozorňujem ho ale zabúda proste ho to ta svokra doma nenaučila!!!! 🤔😃

luvivinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
heidy222
4. mar 2021

@monikam22072017 ja mam s chlapom rovnaky problem! Tiez to neni sprchovanim. Pripominanie nepomohlo a ja Ho tiez aj nechcem sekirovat. On nosi take biele tielka s kratkymi rukavmi pod oblecenie. Pomohlo kupit kvalitne a prat na 60 s gelovymi kapsulami,susit v susicke. Potom aj ked sa spoti nesmrdi hned

0silvia0
4. mar 2021

@monikam22072017 to nie je o svokre, to je o samotnom chlapovi a jeho vzťahu k hygiene. Môjho muža určite svokra neučila používať deodorant a pritom môj chlap má spotrebu väčšiu ako ja... Ani mňa mama neučila používať deodorant ale jedného dňa som ho začala používať sama. Zas všetko na tú výchovu nehádžme, aj keď je to pohodlnejšie.

nafka0483
4. mar 2021

@monikam22072017 No ja to poznam. Ja ked si po sprche nedam deo a neskor sa spotim, tak tiez smrdim. Ale ja sa citim, mne to samej vadi, cize deo pouzivam. A mozem sa sprchovat aj 3x za den, bez deodorantu to proste tak je.
Na druhej strane manzel nesmrdi (aspon mne) ani ked sa spoti. Zalezi aj od toho ake bakterie ma clovek na pokozke a co je, ake lieky berie - podla toho potom bakterie ten pot a zlozky v nom rozkladaju a moze vznikat zapach.

On sa teda neciti ked sa spoti? Idealne asi aby mal deo polozene niekde, kde ho po sprche nemoze vynechat. Napr. na tricku, ktore si po sprche oblecie - tak snad nezabudne.

0silvia0
4. mar 2021

@nafka0483 presne, ani môj muž spotený nesmrdí, napriek tomu deodorant používa. Zasa ja sama seba cítim hlavne v lete v horúčavách.

dazdovka
4. mar 2021

@monikam22072017 no ja neviem, to je divné, neznášam voňavky na chlapoch, všetky sú mi dosť hnusné, vôňa čistého tela v čistom bavlnenenom oblečení úplne najviac sexi, nechápem že ti tvoj chlap smrdí... Čo jedáva, nemá problém s obličkami? Mne smrdia hlavne chlapi, čo jedia mäso, alebo takí čo sa nekamaratia s hygienou.

tenerifka
4. mar 2021

@dazdovka Tebe smrdia chlapi, ktori jedia maso? Takze 99,99% muzskej populacie

dazdovka
4. mar 2021

@tenerifka cítiť z pachu tela, že v ich strave prevláda mäso a áno vadí mi to. Môj muž jedáva ak už, tak len biele mäso.

rusalinka
4. mar 2021

Och... aj ja by som chcela, aby mi chlap používal parfum. Akože nesmrdí, deodorant si dá, hygiena je na 100%... ale mne proste chýba taká tá pekná vôňa. X-krát sme sa o tom rozprávali, proste nechce. Akceptuje jedinú vôňu, ktorá zase ale vadí mne (Farenheit). Pri tom nechápem, svokor aj švagor sú večne vyvoňaní a on nič 😀

monikam22072017
autor
4. mar 2021

@0silvia0 nevidel dezodoranty ani voňavky u nich doma v domácnosti (ani oni to nepoužívajú) čiže nemal to odkiaľ pochopiť, že sa to asi má.. A ak ho cítila nepovedala mu ani nekúpila ako puberťákovi sprej.

vondolina
4. mar 2021

u nás pomohlo, keď som mu to povedala štýlom, že sa mi páči, keď je navoňaný, keď cítiť takú sviežosť z neho a teda to zabralo 😉

monikam22072017
autor
4. mar 2021

@0silvia0 čiže tým keď to nepodchytili podľa mňa vo vývine a nedala mu najavo, že smrdí tak o tom netuší, že ho môže byť cítiť a mne sa nedarí ho to naučiť 🤣 už si prídem ako furia ktorá ho poúča za takého prirodzené veci.

0silvia0
4. mar 2021

@monikam22072017 ja by som už neriešila na tvojom mieste, či sa to podchytilo alebo nepodchytilo v detstve. Možno keby mu mama povedala, že smrdí, aj tak by sa na tom nič nezmenilo. Keď jeden chlap necíti, že smrdí a keď neberie do úvahy, že smrdí aj manželke, tak tu je problém hlavne u chlapa a u jeho sebareflexie.
Veď ho otravuj s tým naďalej. Keď je takýto nedocvakávavý, tak chyť deodorat a keď sa k tebe priblíži tvoj smradlavý chlap, tak si ho nasprejuj. Keď mu doteraz nedocvaklo, je načase zmeniť prístup. Nepoučuj, konaj. Držím palce😎

ivca88
4. mar 2021

@dazdovka toto je pravda.
Ja som bola vegan vyše dvoch rokov a absolútne vôbec som sa nepotila a ak aj áno ( pri turistike či behu) tak absolútne bez zápachu.
Teraz som už len vegetarián - jem mliečne produkty a to mi spôsobilo, že pot už cítiť.
Pot sa naozaj odvíja aj od stravy.

usla35
4. mar 2021

@monikam22072017 skus na tvrdo, ze smrdi, muzske ego je citlive, mozno ho to nakopne

nafka0483
4. mar 2021

@monikam22072017 A tebe doteraz nesmrdel? Pises svokra, cize je to uz tvoj manzel, cize pocas celeho chodenia si to nikdy neriesila? Normalne ste spolu chodili, vzali ste sa a tebe cely cas smrdel, vadilo ti to, ale si to ignorovala?

janett_332
4. mar 2021

Povedala by som mu to na rovinu . Aj keby ho to malo trocha zraniť, podľa mňa mu to musíš narovinu povedať, lebo chlapi zväčša tie omáčky okolo nepochopia

basska_b
4. mar 2021

Ježiš, nechajte ho tak. Jasné, že sa to nenaučí. Môže ich mať v skrini aj 50 kusov. Pokiaľ chlap o niečom nie je presvedčený, že to chce robiť, tak to nebude robiť

marcellka32
4. mar 2021

Ak fakt nechce tak ráno sprcha, bavlnené tričko a predávajú v dm také podusky, sa nalepia na tričko zvnútra a pot sa odsaje do toho...ja si to dávam v lete keď mám obtiahnuté tričko preventívne kvôli flakom od potu, ale používam deo,...skús mu to navrhnúť, toto je ono
https://www.mojadm.sk/balea-vankusiky-proti-pot...
Prípadne driclor z lekárne

pipikcek
4. mar 2021

Čo všetko treba chlapov učiť 🙄😣 🤦🏼‍♀️ ... nehovorím čo všetko som musela učiť toho môjho a čo este po 13 rokoch nevie 🤦🏼‍♀️

marytesss
4. mar 2021

baby, naučte chlapov na nuud a máte pokoj :D zakaždým po sprche si to natru pod pazuchy a vybavene. 😀

nafka0483
4. mar 2021

@marytesss Ak by sa vedel naucit nieco si natierat pod pazuchy, tak sem asi autorka nepise, nie? Je jedno ci si natrie nuud, ci iny tuhy deodorant, alebo ci si striekne sprej. Ide o ten navyk, ze jemu to nechyba, sam sa neciti.

marytesss
4. mar 2021

@nafka0483 ono moja skúsenosť je taká, že chlapi zabudajú a je im to jedno. podľa mňa stačí milo poprosiť a spravia to. vyhoda nuud je taká že po 2 až 4 dňoch natierania po sprche si nemusi natierať a aj tak nesmrdi. odskúšané.

0silvia0
4. mar 2021

@pipikcek
@marytesss mne je divné niečo chlapa učiť... veď ten chlap asi nevoňal, keď spolu chodili, či? či vtedy sa premohol a použil deodorant? ja keď to čítam, asi mám doma čudný exemplár, toto som v živote muža učiť nemusela, ani jeho mama ho to neučila. Keby som mala chodiť za mužom a pripomínať mu, že hele, smrdíš, daj si deo, pripadala by som si ako jeho matka, nie žena. Ale ok, ak ste na to zvyknuté...