Ahojte baby,mám synčeka má 4 mesiace a spinkava v noci somnou ale chcela by som aby sa pomaly začal učiť na postieľki,nie že by mi to vadilo len nechcem aby si poškodil chrbticu a tak...spáva totiž tak že je podporený na mojej ruke väčšinou leží na hrudi až pri srdci,keď bol malinký spacál v perinke ale teraz v noci zásadne len pri mne,cez deň sa vyspinka aj v postieľke a zaspinká sam len neviem ako to mám riešiť v noci.....Nejaké rady?
prosím neukamenujte ma,jednoducho som sa cítila lepšie keď bol vždy pri mne v noci
Vopred Ďakujem ☺️
momentálne nechcem nič kupovať a nemám ani miesto v izbe,keby to mám kam dať a bývam sama hej ale keďže bývam s mojimi rodičmi aj s malým tak sa to veľmi nedá...samozrejme vám Ďakujem aj za tieto rady ale prijala by som viac rady kde nebudem musieť kupovať ani prerábať....lebo cez spinkava v hniezde a rozmýšľala som čo keby ho vždy uspim a dám do hniezda,aj sme to skúšali ale nevydržal tam dlho a vždy sa budil a pri mne sa nebudí v noci
My máme od narodenia postieľku bez bočnice pri posteli našej a nie je nič lepšie.
@romcix213 No Len musis skusat davat do postielky. idealne ak ho v nej rovno uspis. Ja som davala aj plysaka vedla tvare s ktorym sa mojkali pocas zaspavania a potom Ked zaspala som vzala prec. Raz to vyjde Ani nevies ako. Hlavne nevzdavat sa. Nejaka overena metoda ktora plati na kazdeho neexistuje.
@romcix213 moja dcera presne Tak spavala do 4 mesiacov. Skusala som denne dat do postielky, a Raz to vyslo akurat Ked sme spali inde. Este mozes skusit postielku bez bocnice k svojej posteli