Ako natiahnúť pulóver opäť na jeho veľkosť?

anyaan
23. nov 2011

Zdravím všetkých. Vie mi niekto poradiť ako natiahnúť pulóver opäť na jeho veľkosť??

titkovamiriam
23. nov 2011

nemozne 😉 kupit nový a prať podla navodu 😉

anyaan
autor
23. nov 2011

to ma veľmi nepotešilo. Bol to manželov darček od známych.

titkovamiriam
23. nov 2011

@anyaan tak este skus prezehlit cez vlhku utierku,no uz nikdy nebude ako predtým a čo si s nim vyparatila? 🙂

anyaan
autor
23. nov 2011

hodila som to spolu s ostatným prádlom do pračky na program mix a netušila som že aj otáčky robia svoje. Išlo to na 1200. Ako som sa dozvedela tak asi kvôli tomu. Namočila som ho dala na 400 ot. a skúsim ho naparovať a naťahovať. Manžel príde až ráno zo smeny tak hadam stíham.

bodka13
24. nov 2011

@anyaan mne sa s takto zmenšeným pulovrom nepodarilo urobiť nič ☹ tiež bol manželov ,posunuli sme ho svokrovi 😉 ....myslím,že skôr teplota vody urobila svoje 😒

ichbinich
24. nov 2011

Obavam sa, ze nepomoze nic. Podla vsetkeho bol vlneny alebo s vlnou, a ta je extra hakliva na jednej strane na teplotu a na druhej strane na zmenu teploty. Moja pracka ma pri programe mix 44°C. To je pre vlnu aj tak vela, ale dorazilo ho podla vsetkeho plakanie v studenej vode. Teda ten sok pranie pri 44°C a plakanie pri asi 15°C (tipujem, ze teraz v zime je voda z tocky taka studena). Otacky podla mna s tym nemaju nic do cinenia.
Ja som tiez tak znicila jeden vlneny manzelov pulover. Dala som ho prat sice na jemne pranie s ostatnymi pulovrami, ale az pri 40°C, a nie pri 30°C alebo v studenej vode ☹