Ako nájsť to, čo ma baví?

8. nov 2021

Ahojte
Už dlhšie nerobím nič také , čo by ma bavilo, napĺňalo..
Skúste mi napísať,čo napĺňa vás,čo zvyknete robiť, možno to bude inšpirácia.
Chodím do prírody, pozerám filmy. Ale chcela by som nájsť ešte niečo. Skúšala som maľovať, čítať, cvičiť, šiť,.. všetko vydržalo len chvíľu. Baví ma aj cestovanie ale to teraz nie je možné. Alebo poraďte ako si tie veci zamilovať, ako si napr obľúbiť pečenie alebo niečo podobné.
Dík.

katulastraka
8. nov 2021

ak ta to nechyti ani na treti pokus, tak ta to nikdy bavit nebude. Treba len skusat skusat skusat. Hocico. Aj tie najblaznivejsie veci, ktore ti napadnu. Mozno nakoniec zistis, ze ta bavi hlavne to samotne skusanie novych veci :D

katulastraka
8. nov 2021

jo a este taka rada, skus zajst do minulosti a pospominat si, co ta bavilo v detstve, ake si mala sny, predstavy atd...to by ta mohlo nasmerovat k tomu, co ta bude bavit 🙂

ailiba
8. nov 2021

Skus si spomenúť na detstvo, väčšinou vtedy sme presne vedeli, čo chceme. Ale nasilu sa to nedá... Bud ta niečo teší a baví, alebo nie.

tanickalab
8. nov 2021

Zbadáš to podľa toho, že zabudneš sledovať čas. U mňa je to tak pri pečení alebo pri štrikovaní, proste to vtedy vypnem všetko a venujem sa len tomu a som do toho zahltená. Každý máme niečo také svoje, len to treba objaviť.