Ako nájsť stratene sebavedomie?

31. jan 2021

mile žienky, ako ste po tazkom rozchode alebo rozvode znovu našli sebadôveru a stratene sebavedomie? a hlavne ak ste si presli vzťahom, kde vás ten druhý podceňoval, deptal, bol agresívny, a tak ďalej. čo vám najviac pomohlo? budem rada za vaše odpovede 🙂, pretože teraz niečo podobne zažívam. este sme svoji, ale už spolu nežijeme. rozvádzame sa.

amber74
31. jan 2021

Máš svoju dôstojnosť, svoju cenu a hlavne si silná, že si od neho odišla. Môžeš si zatlieskať a hore hlavu, veľa žien je v podobnej situácii.

elizabet173
31. jan 2021

Nepresla som si niecim takym, ale pomoze dobry psycholog a ak mas, dobra priatelka, alebo sestra, skratka niekto, ku komu mas doveru. Prvy krok si uz urobila, rozvadzas sa, to je dobre.

susedaberta
31. jan 2021

Pracuj na sebe. Dopraj si... Rozmaznaj sa.. Kozmetika.. Zmena účesu... Zmena v šatníku... Možno detox jarný by mohol pomôcť.. A potom spolu s jarným kvetmi môžeš rozkvitnut aj ty.. Hlavu hore..

barbora01
31. jan 2021

mne pomohlo poobzerat sa okolo seba a zistila som, ze nie som o nic horsia (ani lepsia) ako ostatne zeny, kazdy ma svoje dobre a zle stranky a tak je to v poriadku. Plus som sa potom pozrela na exa a on tiez nebol dokonaly

thewitch
31. jan 2021

U mňa si ma našiel môj priateľ ako stratené, vystrašené mačiatko vyhodené a to som ani nemyslela že už niekomu budem niekomu dôverovať a nemyslela som žeby mňa mohol niekto ľúbiť. Ale stalo sa. A má to mnoho výhod keď konečne stretnete človeka ktorý vás ľúbi aj s vašimi nedostatkami o ktorých vlastne tvrdí že ja ani nemám, uisťuje vás v každej jednej veci o čo sa bojíte, chráni vás, nehadate sa, a má rád všetko čo vy aj vás rád vidí hneď z rána... 🙂 Ako ma rozmaznáva a ľúbi každú sekundu tak to má dopad aj na moje fyzické zdravie, udržujem si dobrú postavu, mám konečne lepšiu pleť a po rokoch stresu a strachu sú moje palce normálne a už si ich neobhrýzam do krvi ako kedysi. Čiže, prepáč za túto esej ale nejak takto to bolo.. Ale stále s tým sebavedomím bojujem už vyše roka a myslím že takto ženy alw bohužiaľ ostanú poznačené na dlhú dobu ak nie aj navždy... Len sa postav na nohy, ak sa necítiš na vzťah tak si rob čo chceš čo máš rada a on ti to popieral a rozmaznávaj sa všetkými možnými spôsobmi ❤️ venuj sa sebe a nezabudni že stále môžeš rásť 🌱

jana_vaj
31. jan 2021

Mne pomohlo veľa kníh, že som začala čítať, chodiť na jogu a našla som to stratené sebavedomie, síce to trvalo, ale začala som si vážiť samú seba a dnes už so sebou mávať nenechám.