Ako nájsť správnu veľkosť podprsenky?

annamarin
10. mar 2021

Zdravim, chcela by som sa opýtať, či niektorá z Vás vie o nejakom mieste, kde by ma vedeli zmerať a povedať mi, akú mám veľkosť podprsenky. Alebo nejak poradiť, že ako to môžem zistiť. Počula som, že v zahraničí, tak merajú vo Victoria's Secret obchodoch, ale u nás neviem o žiadnych. Samozrejme počas pandémie nebudem chodiť kade tade, ale aspoň do budúcna by sa mi zišlo vedieť. 😊 Ďakujem.

ivkazba
10. mar 2021

Áno, ja som to zistila práve vo VS, kde ma baba odmerala. Ale napríklad aj v Intimissimi sa dá natrafiť (nie vždy) na ozaj ochotné a zdatné predavačky, ktoré vedia aj reálne poradiť.

ivka21
10. mar 2021

Na bonprixe majú tabuľku zmerias si pod prsiami hrudník a potom cez prsia a podla tabuľky si urcis. Mne to tak sedelo velkostne

katkamatka7
10. mar 2021

@annamarin Ak nemáš krajčírsky meter, vynájdi sa použitím dlhšieho šálu, opasku, špagátu. Ak je problém nájsť pravítko na meranie dĺžky použitého šálu, opasku, špagátu, zmeraj priložením niečoho, čoho rozmery sú Ti známe. Postup s meraním pomocou krajčírskeho metra nájdeš napríklad na stránke mojepradlo.sk aj s obrázkami.

ewwe
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1xenia1
10. mar 2021

Skús objednať z astratexu. Tam pri každej podprsenke máš sprievodcu veľkosťami. Nahádžeš tam potrebné údaje a vyjde ti veľkosť. A nebuď zdesená ak to bude veľkosť nad tvoje očakávania. Pred nedávnom sme s mamou takto objednávali. Mne vyšlo 70D a to prsia nemám vôbec žiadne veľké "bomby" ako som si vymyslela že d-čka sú. Mame sme objednali 75E a tiež jej to perfekne sedí. A to dovtedy prosím pekne nosila 80C. Keď si spätne obliekla starú podprsenku tak sme len skonštatovali že jej tie prsia odtiaľ naozaj "tiekli"

tyrkysova_kobyla
10. mar 2021

@annamarin youtuberka Lenka o tom robila video

https://www.youtube.com/watch?v=0nr_UkHTlyU

🙂

annamarin
autor
10. mar 2021

Ďakujem vám baby. Veľmi ste mi pomohli. ❤️ Večer sa na to mrknem a asi si to prejdem na každej jednej stranke aj na tom videu, či vyjde rovnaké číslo. 😂 Našťastie krajčírsky meter mam. Ďakujem.❤️

teleskop
10. mar 2021

ASTRATEX

karelova
10. mar 2021

Astratex ma síce naprd podprsenky ale výpočet sedel dobre 😀

kikinita
23. nov 2021

Jednoznačne predajne Attractiv.. Predtým madam podprsenka ale ta už žiaľ na Slovensku nefunguje :/