Prosím poraďte, ako nájsť sponzora, pripadne kam napísať ak chceme s manželom pomocť dievčatku (mojej malej susedke ma 4 ročky ☹ ) najsť sponzora na liečebný pobyt? Dievčatko ma DMO, epi zachvaty,nesedi sama, nehybe jednou ručkou, nechodi.....Skušali sme všetkých znamych podarilo sa nam vyzbierať na jeden pobyt v centre RENONA kde tejto malej kočke veľmi pomohli.Len žiaľ musi ist na operaciu klbu ktory jej vyskočil z klbovej jamky na nožke a po operacii by potrebovala ešte aspon jeden takyto pobyt(pre informaciu tento 2tyždenny pobyt v centre RENONA stoji približne 3300eur) a chceli by sme im ešte nejako pomocť aby vyzbierali na ešte jeden taky pobyt. Nevie nam niekto poradiť kam sa obratiť? ☹ Ďakujeme za každu radu
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď skusime s mužom pozrieť aj tuto možnosť 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Skúste osloviť nejaké prosperujúce firmy v okolí, spracovať o dievčatku nejaký album, DVD, a s tým ísť za nimi, možno niečo dajú.
počula som že Nadácia Pontis pomáha preplatiť pobyty v Renone, podmienkou je medializácia prípadu. Preplati celý pobyt, vrátane ubytovania, stravy a pod. My do Renony ideme budúci mesiac, budeme si to hradiť sami, ale kto na to nemá, mohol by využiť tento tip.
Mam tiez problemy s dcerkou,chodievame na liecenia,zatial sme na tom akotak tiez by sme radi absolvovali piestany ale po financnej stranke na to nemame .neviete nam poradit☹ ☹
Skus nadaciu Pontis a ich program Srdce pre deti.
@zuzanatribulova ako hovori @rhinnanon, mozete si podat ziadost k nam do Srdca pre deti. Najdete ju tu: www.srdcepredeti.sk/ziadost/uvod. Pekny den 🙂
SKUALA SOM NADACIU SRDCE PRE DETI OSLOVIT DOSTALA SOM SA K BODU 5 A DALEJ SOM TO NEVEDELA,ASI TAK TREBALO TAM NEJAKE PAPIERE OD LEKAROV,CI PEDAGOGOV BOLA SOM VEDLA Z TOHO S POZDRAVOM PANI ZUZANA
@zuzanatribulova viac informácii o povinných prílohách nájdete tu: https://www.srdcepredeti.sk/clanok/povinne-prilohy
Dobrý deň, skúste tuto nadáciu https://www.facebook.com/njk.sk/?fref=ts
Dobrý deň, prosím poraďte mi nieakeho sponzora ktorý by podporil moju cerku.
Má DMO-a ďalšie iné choroby je ich dosť.
Pravú stranu telíčka má menšiu ako tu ľavú.
Na hlavičke má hemangion.
Budem rada za každú radu.
@janisk005 Ja mám syna so spastckou formou DMO, teraz už celkom v pohode s ľahkou formou.
Záleží od toho, čo od sponzora očakávaš?!
Dnes sú už rôzne formy rehabilitácie, ktoré finančne zvládneš aj sama, príp. za pomoci rodiny. Môžeš skúsiť osloviť nadáciu Pomoc druhému, príp. svoje okolie.
Neviem koľko má malá mesiacov, ale pri DMO platí zásada, že čím skôr začnete s rehabilitáciou, tým väčší úspech môžeš dosiahnuť. Dnes je už mnoho možností.
My máme za sebou rehabilitáciu v Adeli v Piešťaňoch, delfinoterapiu, Vojtovu metódu, ale rehabilitujeme od narodenia.
@evina1151 Ja som robila nieco podobne - chcela som vyzbierat peniaze pre dievcatko s DMO v centre Adeli. Robila som to tak, ze som zbierala 2% na ucet jednej nadacie. Ludia mi poslali prefotene danove a podla toho sme potom peniaze vyclenili z uctu - resp. pani, ktora mala na starosti tu nadaciu. Bolo to ale na dlhe lakte, robila nakoniec okolo toho strasne obstrukcie. Vysledok bol taky, ze mi uvolnila cca 1600€, ale podla papierov to malo byt este viac. No, nastastie to na pobyt stacilo a dievcatko pobyt v centre Adeli absolvovalo 🙂