Ako nájsť pokoj v duši?

3. okt 2021

Ako sa zmierit so svojim rozhodnutim, ktore lutujem a nejde to napravit? Ako sa zmierit s tym, ze jedine, co by mi pomohlo je neuskutocnitelne? Ako sa zmierit s tym, ze to, po com tuzim nikdy nebudem mat a sama vlastnou vinou som sa o to pripravila? Ako dostat z hlavy ten pocit bezmocnosti, ze sa s tym uz neda nic robit?

danieli
3. okt 2021

Cas...

autor
3. okt 2021

@danieli praveze mam pocit, ze casom sa to este zhorsuje

danieli
3. okt 2021

Nuz prevziat zodpovednost za vlastne chybne rozhodnutie alebo cin moze byt velmi bolave, ak si niekomu ublizila snazila by som sa to vyrozpravat a ak si ublizila najviac sebe tak si odpusti a to budes mat sice v dusicke navzdy, ale casom sa to uvolni, nic nie je naveky ani dobre ani zle, vsetko cas zmeni a aj zmierni, len zi jeden den za druhym, kazdy den nieco prinesie a den za dnom ziskas prave tento cenny cas, nemusis sa snazit iba pomalicky kracaj k dalsiemu dnu a ver si, ze bude lepsie

ailiba
3. okt 2021

Ťažko povedať, nevieme o co ide.... Treba si najpr prebrať všetko a rozobrat aj keď to boli, pochopiť, prečo si konala tak, ako si konala (iste bol na to nejaký dôvod), odpustiť si a poučiť sa. Hlavne si odpustiť. Nikto nie je dokonalý. Život prináša všeličo. Držím palce, je to veľmi ťažké... Ale ak budeš chcieť, tak to určite zvládneš. Prajem veľa sily.

maximilie
3. okt 2021

Odpustiť si a spomenúť si, prečo si sa tak rozhodla. Pre niečo to bolo. Možno je to len spomienkový optimizmus (ten pojem mam odtiaľ 😉)
Určite máš dôvod byť šťastná aj pre niečo iné. Máš deti?

0silvia0
4. okt 2021

Daj si to do roviny, ze to tak malo byt. Casom uvidis preco to tak malo byt...

lily14
4. okt 2021

Teóriu viem prax ani ja neovládam..... nastavenie myšlienok inde,zaneprázdnenosť. Čas....ale zalezi o čo ide

27dianka
4. okt 2021

Pre niečo si tak urobila, možno by bolo dobré premietnuť si to, že čo ťa viedlo k tomu rozhodnutiu a prídeš na to, že to tak je vlastne asi aj lepšie. A teda mne dosť pomáha zamestnať si myseľ.

misulienkamisa
5. okt 2021

Treba veriť tomu, že fakt časom bude lepšie a aj tie najhoršie pocity pominú. Zamestnaj hlavu niečím iným, nájdi si nejaký koníček, čo by ťa bavilo aby si na to tak nemyslela a uvidíš.