Ahojte.. Po dlhšom skúmaní terénu a špekulovaní ako ďalej po materskej, som sa rozhodla otvoriť si vlastný second-hand s detským tovarom. Malo by ísť najmä o bazár detského oblecenia, a popritom komisionálny predaj ostatných vecí pre deti (kočíky, hračky, nábytok, bicyklíky.....). Moja otázka sa týka však najmä toho detského oblečenia.. Prelúskala som už na nete toho dosť, ale nikde sa mi nepodarilo dopátrať sa k nejakému veľkoskladu oblečenia priamo v Anglicku, od ktorého by som tovar nakupovala... Vie mi tu nejaká dobrá duša v tomto poradiť, resp. ma aspoň nakopnúť tým správnym smerom? S jazykom problém mať nebudem, strávila som tam 7 rokov, ale čo si pamätám, tak tie sekáče tam fungovali väčšinou na charitativnom princípe, a nikdy som sa nestretla so žiadnym reálnym veľkoskladom..
Vopred vám ďakujem za všetky rady a postrehy 😉 Od apríla mám znovuobnovenú živnosť, tak snáď dovtedy niečo vymyslim 🙂
Ahoj ja ti poradit neviem ,pretoze som to neskusala a keby mam nazvys 700 eur tak urcite objednam od tych co som pisala hore... podla mna sa od nich oplati...
Ahoj www.global-traders.co.uk/INDEX.htm skús sa skontaktovať s nimi...ja síce sekacik nemam no strasne ma bavia také veci hlavne detské ,ale aj pekne módne kúsky pre nás...ja som s nimi pisala vizeraju milo...aj pekne odpísali len min.odber bol po prepočítaní na 600€ ,ale ja som pozerala najlepšiu kvalitu...len si trebalo zabezpečiť odvoz ,ale teraz je takých kuriér z anglická dosť čo to dovezú...len je to dosť risk predsa len 600€ nenájdeme na zemi...na Slovenskú je to nič moc každý chce len odzubkat...možno pomôže... drzim palce