Ako najrýchlejšie zakryť popáleninu od kulmy?

petulisko
23. jún 2020

Ahojte baby.
Dnes som si natáčala vlasy, omylom som sa dotkla pokožky na čele. Prikladám fotku. Ako to zakriť? Make-up nefunguje stále to vidno. Myslíte že sa to zahojí? Ak ste mali niečo podobné tak ako dlho sa vám to hojilo? Zajtrá mám dôležitú schôdzku a toto. No poraďte niečo. Ďakujem za vaše rady...

sunny8
23. jún 2020

Ja som mala na krku vyzeralo to ako cucflek "liečilo" sa to cca 2 týždne. Na cucfleky vraj zaberá zubná pasta skús možno vytaha aj toto 🤷

petulisko
autor
23. jún 2020

@sunny8 skúsim a ďakujem

abab
23. jún 2020

aloe, pantenol

whatever1
23. jún 2020

@petulisko nedávaj si zubnú pastu na popaleninu😬

lenadka
23. jún 2020

Tiež si myslím že aloe vera, sú také spreje prvej pomoci s aloe alebo pantenol. Hojenie veru trvá minimálne týždeň. Dobrá je aj masť infadolan - na regeneráciu pokožky.

daganov
24. jún 2020

@petulisko skúsila som pantenol. Aj ja som si pred rokmi takto vyrobila cucflek 😨

lucilaines
24. jún 2020

Pracovala som v kuchyni a stalo sa mi aj toto s kulmou, takze s popaleninami mam skusenosti 😀nepomoze nic. Ked si na to aj nieco das, pomoze skor ako prva pomoc od bolesti a svrbenia, ale proste sa musi spravit jazva, zahojit a osupat. Rataj take dva tyzdne. Nikto to riesit nebude neboj sa , vacsina ludi si to ani nevsimne 🙂

adkamladka
24. jún 2020

@petulisko pomaha hned schladit, studenou vodou atd. Ako sa to potom vyvinie, uz len cakat, aby sa zahojilo. Vyzera to v pohode, bude sa to zmensovat postupne, bolo by dobre to neopalovat teraz, chranit sa pred slnkom

petulisko
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marca12
24. jún 2020

@petulisko kalciova mast je dobra na to aj aloe vera. A vobec sa netrap nejakou popaleninou. Niw je to strasne,horsiw nestastia,choroby ludi postretaju. Vacsinou to okolie vobec neriesi,len my si namyslame.

petulisko
autor
27. jún 2020

@marca12 ďakujem

petulisko
autor
27. jún 2020

Zmizla mi to ani nie do týždňa. Ďakujem za vaše radi moc si ich cením ste tu supeeer konumita.