Ahojte baby.
Dnes som si natáčala vlasy, omylom som sa dotkla pokožky na čele. Prikladám fotku. Ako to zakriť? Make-up nefunguje stále to vidno. Myslíte že sa to zahojí? Ak ste mali niečo podobné tak ako dlho sa vám to hojilo? Zajtrá mám dôležitú schôdzku a toto. No poraďte niečo. Ďakujem za vaše rady...
aloe, pantenol
Tiež si myslím že aloe vera, sú také spreje prvej pomoci s aloe alebo pantenol. Hojenie veru trvá minimálne týždeň. Dobrá je aj masť infadolan - na regeneráciu pokožky.
Pracovala som v kuchyni a stalo sa mi aj toto s kulmou, takze s popaleninami mam skusenosti 😀nepomoze nic. Ked si na to aj nieco das, pomoze skor ako prva pomoc od bolesti a svrbenia, ale proste sa musi spravit jazva, zahojit a osupat. Rataj take dva tyzdne. Nikto to riesit nebude neboj sa , vacsina ludi si to ani nevsimne 🙂
@petulisko pomaha hned schladit, studenou vodou atd. Ako sa to potom vyvinie, uz len cakat, aby sa zahojilo. Vyzera to v pohode, bude sa to zmensovat postupne, bolo by dobre to neopalovat teraz, chranit sa pred slnkom
Zmizla mi to ani nie do týždňa. Ďakujem za vaše radi moc si ich cením ste tu supeeer konumita.
Ja som mala na krku vyzeralo to ako cucflek "liečilo" sa to cca 2 týždne. Na cucfleky vraj zaberá zubná pasta skús možno vytaha aj toto 🤷