Ako najlepšie poslať poštou oblečenie?

thali13
5. jún 2021

Ahojte zienky, nezvyknem predavat oblecenie cez bazar, ale postupne sa idem zbavovat svojho tehu oblecenia. Chcem predat jedny tehotenske rifle na traky a uvazujem nad najlacnejsim sposobom.
Prosim, staci kupit nejaku bublinkovu obalku a poslat postou? Alebo zabalit do nejakeho vrecka? Kolko to cca vyjde? Ide mi o to, aby som kupujucej vedela povedat cenu spolu s postou. Dakujem za rady 🙂

nelca84
5. jún 2021
kitty123321
5. jún 2021

Ahoj, ja balím do hocijakého nepriehľadného sáčku, a cenník je podľa hmotnosti, to nájdeš na webe 🙂.

sterea
5. jún 2021

Oblečenie podľa veľkosti vložíš do obálky, prípadne nepriehľadného vrecka alebo menšej krabičky a pošleš ako listovú zásielku. Zásielka je podľa váhy, nájdeš na stránkach pošty. Zásielku môžeš poslať aj doporučene, prípadne poistiť.

mima999
5. jún 2021

Ahoj, ako pisu baby, popozeraj si ceny na stranke posty. No rifle budu aj dost tazke a tam sa oplati to poslat uz ako balik (na postu) , nie ako list ...

jaja20
5. jún 2021

Zásielka do 2 kg môže ísť ako list,buď obyčajne alebo doporučene,nad 2 kg je to už balík. Ja balím do nepriesvitnych igelitiek alebo vriec na odpadky a dobre oblepim páskou,aby sa náhodou cestou neroztrhli. Menšie veci ako napr.bizuteriu al.hodinky dávam do krabičiek od ryže,tofiffee a podobne. Rifle by teoreticky mohli mať ešte do kila,ale s určitosťou to budeš vedieť,až keď ich zabalis.

thali13
autor
5. jún 2021

Dievcata, velmi pekne Vam dakujem za kazdu radu!

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz