Prosím vás ako nainštalujem znova zvuk na počítači
Moze byť aj odstránený nejaký súbor z Programme files, niečo podobné sa stalo mne keď som nemala wifi na notebooku práve pre toto...
Treba skúsiť pozrieť či máš nainštalovanú správny ovládač zvukovej karty. Nájdeš to v správcovi zariadení. Ešte treba pozrieť cez ovládací panel položka zvuk, či nemáš priamo tam zakáz anú zvukovú kartu.
@divokianiel máš buď zlú zvukovú kartu, alebo možno že máš odpojenu zvukovú kartu pozri Správcu Zariadení
Mne to predtým normálne fungovalo ale zrejme syn mi tam niečo presteloval a teras mi to nejde nahodiť naspäť
@divokianiel šak daj tovarenské nastavenia..
najskôr nebude nainštalovaný ovládač zvukovej karty.. to sa dá zistiť v správcovi zariadení. dostaneš sa tam tak, že klikneš pravým na štart -> správca zariadení.. prikladám obrázok kde vidno čo mám nainštalované ja.. pre ťeba je kľúčové intel display audio a realtek audio, tie sú v súčastnosti v podstate v každom ntb/pc.. ak máš herný ntb/pc tak tam môžeš mať aj NVIDIA poprípade AMD (to už potom záleží od grafickej karty).
@divokianiel zvuk sa ani nedá odinštalovať... Môžeš mať pokazené reproduktory, zvukovú kartu 🤷♀️