Ako na "zlé dni"?

18. nov 2024

Pekný večer.
Ako na tie zlé dni? Keď nič nevychádza,keď ste zamotané,keď ste nervôzne, keď ste plačlivé, ľútostivé, niekedy bez slov, niekedy ukecané. Už si myslím,že je to týmto časom, počasím,možno všetkým. Čo Vám pomáha na zlé stavy babeny? Ďakujem,už sa cítim ako z inej planéty,dakedy :-/.

bublinka1426
18. nov 2024

to co si opisala, uz pre ,mna nikdy zly den nebude
zly den je o niecom inom
a co pomaha, prechadzka pre mna varenie

hederamonstera
18. nov 2024

Byt sama, mat cas pre seba, vino-trava-cokolada(kratkodobe riesenie)

barborachors
18. nov 2024

veci, co mam rada, seriál, zakutrat sa do deky, dobrý caj, pohár vina a čokoláda, horúci kúpeľ.... alebo so začnem plánovať nieco, na čo sa mozem tešiť (koncert, nákupy, kadernicka...)

nina004
18. nov 2024

Hudba, cvičenie, nakupovanie ;)

lindous
18. nov 2024

Najmä hormóny so mnou toto niekedy porobia, snažím sa dať môjmu telu čo potrebuje... niekedy je to aktivita, poriadne sa zničiť v posilke, plaváreň, tanec, sex, výjazd s kamoškami... inokedy zase úplný kľud, horúca vaňa, hrubé ponožky a deka, snack, kniha či seriál, ktorý som už videla miliónkrát... keď to bol problém dlhodobý a nevedela som si pomôcť sama, vyhľadala som psychologičku...

buberova
18. nov 2024

Samota... Napríklad dnes mám taký deň.. a proste som si len v tme ležala v posteli a bezcieľne surfovala po nete.. a potom som si triedila fotky v telefóne. Lebo na nič čo si vyžaduje väčšie sústredenie, rozprávanie alebo rozmýšľanie som sa nezmohla.. už aj seriál bol príliš 🤣🤣

mamamasama
18. nov 2024

Čas pre seba, šport, kozmetika, maska, nechty. Keď sa cítim pod psa, tak aspoň nech dobre vyzerám, nie? 🙂

autor
18. nov 2024

To víno je asi najlepší nápad a hudba. V práci masaker, prídem domov,detto. Nie si ten typ,čo všade vidí iba sivo,ale v posledny čas,iba ako ufrflaná , nespokojná žena. Rozmýšľam sa sama zavrieť niekde,aj s tou fľašou a odstrihnem sa od všetkého,na chvíľu. Som mama,pracujúca,jedného protivného ,ale milujúceho potomka a žena jedného protivneho,ale milujeceho muža.

hederamonstera
18. nov 2024

Uplne sucitim, dnes som na vine, len to vino je na druhy den hrozne😂 tak uz teraz sa bojim (trosku)

grof_monte_christo
18. nov 2024

Čím som staršia, stačí mi len jedno. Dlhy a kvalitný spánok.

autor
18. nov 2024

@grof_monte_christo Pamätám si,ušla som spať o 22.00 a ráno vstala o 10.00,cca 10.30. Mala som 18-19 a život bol tak jednoduchší. Pritom som sa vtedy sťažovala,že ma rodičia obmedzujú, brigáda na prd, škola mi nič nedala. Kto by chcel vrátiť čas do čias pred dispelostou,či pár rokov po nej? Ja určite ,aspoň teraz momentálne :-/

hederamonstera
18. nov 2024

Kazdy den👋🏻

autor
18. nov 2024

A spala by som ozaj rada,bez budenia,večer ľahnem,pred obedom vstanem. A už je navarené, upratané,odrobené. Asi som len vyhodená.

zobaka
18. nov 2024

pospat si, dat si africke vino, pozriet si film, ale ak sa da najlepsie je zacvicit si az do znicenia

nenne27
19. nov 2024

Vypadnem sama na 2 hod so psom do lesa, precistim si hlavu a vratim sa ako znovuzrodeny clovek.nie kazdy vsak ma tuto moznost..ale podla mna fyzicky pohyb je klucovy.zacvic si, pusti si hudbu, zatancuj si.to musi fungovat

bielasovicka
19. nov 2024
hederamonstera
19. nov 2024