Ako na vrátenie tovaru na About you?

dumbo10
16. okt 2019

Ahojte prosí vás má tu niektorá z vás skúsenosti a vrátením tovaru na dtránke about you? Chcela by som stade vrátiť veci lebo nesadla veľkosť ale píšu tam niečo že musím kontaktovať slovenskú poštu pre bezlatné vrátenie viete mi to upresniť ked s tym máte skúsenosti?

soldi
16. okt 2019

bud zanesies na postu alebo zavolas a pride kurier po to. na balik len nalepis tu navratku co je co vnutri. neplatis nic

lucy0
16. okt 2019

@dumbo10 Ja som vracala včera šaty - stačí vec znova zabaliť do igelitovej tašky v ktorej to prišlo, dovnútra spolu s vecou na vrátenie vložiť formulár na vrátenie. Na tomto formulári je aj nálepka s adresou na vrátenie, to nalepiť na igelitovu tašku namiesto dorucovacej nálepky a zaniesť na poštu - je to zadarmo, na tej nálepke je aj uvedené že poštovné hradí prijímateľ. Treba si ešte vypísať podaci lístok a podať spolu so zásielkou, aby si mala doklad o zaslaní.

dumbo10
autor
16. okt 2019

@lucy0 dobre dakujem velmi pekne

dumbo10
autor
16. okt 2019

@soldi dakujem

sandokanka36
17. okt 2019

hmmm som teda nevedela, ze to maju takto odriadene, ale tak super, aspon nema clovek s tym zbytocne starosti a nemusi ani vymyslat co a jak

dumbo10
autor
17. okt 2019

@soldi dobre dakujem krasne a co tam pisu ten IBAn tak ten nemusim teda uviest? Peniaze mi poslu sekom alebo kam to budem pisat

soldi
17. okt 2019

@dumbo10 sekom? 😀 jasne ze musis napisat iban, resp ja homam ulozeny uz v ucte na stranke rovno

dumbo10
autor
17. okt 2019

@soldi tak nevuem nemám s tým skúsenosti lebo minule keď som obhednávala tak všetky veci boli dobré a som myslela že majú možno aj takú ponuku😂nevadí dobre už chápem ďakujem velmi pekne

dumbo10
autor
17. okt 2019

@soldi a ešte mám jednu otázočku keď sa v tom vyznáte že tam čo je ten papier čo som sem dala zme dôležité informácie a tam je že pripravte balík tak tam je napísane že vyplnte formulár pre vrátenie a vložte ho do balíka.Tak to aký formulár tam mám vyplniť keď žiadny beprušuel v balíku

soldi
17. okt 2019

@dumbo10 vacsinou chodia dva papiere a jeden je formular na vratenie. ale niekedy ho tam zabudnu prilozit. zo stranky si ho vies ale stiahnut a vytlacit. najdes ho u seba v ucte

zuzkapap
17. okt 2019

Presne tak ako píše @soldi 🙂 ja som u nich už tovar vracala a úplne bez problémov len som zaniesla na postu a týždeň na to boli peniaze na účte, za mňa výborná skúsenosť aj keď vec nesadla 🙂

dumbo10
autor
17. okt 2019

@soldi myslíte toto? Sle tam neni že prečo to vraciam ten tovar naspäť

soldi
17. okt 2019

@dumbo10 ano, to je ono.

zuzkapap
18. okt 2019

@dumbo10 netreba udať dovod na vrátenie 🙂 stačí tam pribaliť ten papier

dumbo10
autor
18. okt 2019

@zuzkapap ano tak dobre dakujem teda velmi pekne

dumbo10
autor
18. okt 2019

@soldi ďakujem

dumbo10
autor
2. nov 2019

A keď som zadala IBAN A BIC keď som vracala ten tovar a teraz mi prišiel tento email že je to potvrdené ale ze mám tam napisť zase ten IBAN A BIC tak teraz neviem či to tam mám napisať zase alebo stačí keď som to tam už raz napísala

soldi
2. nov 2019

@dumbo10 vsak ked si si to napisala do uctu, tak to tam mas a nemusis pisat znova. profil na stranke mam na mysli

dumbo10
autor
2. nov 2019

@soldi Ja som to tam zadávala len na tue stránku čo som si dala v prehliadači že aboutyou.sk/údaje a tam som mala objednavky klikla som na tu poslednú čo som chcela vrátiť a tam som zadávala tieto údaje takže to tak stačí?

soldi
2. nov 2019

@dumbo10 ano, malo by

dumbo10
autor
3. nov 2019

@soldi dobre ďakujem

dumbo10
autor
3. nov 2019

@soldi Velmi pekne

fulopovai
19. dec 2019

Ahojte baby pri objednávaní z about you som nezadala IBAN, objednávala som z telefónu. Potrebujem vrátiť tovar, je mi veľký. Neviem si dodatočne doplniť. Pomôžete?

dumbo10
autor
23. dec 2019

@fulopovai ale ano da sa to ked pojdes na tu stranku co je na tych papieroch co ti prisli s tovarom tak ides na tu stranku a tam to mas uz rozpisane cele

fulopovai
27. dec 2019

@dumbo10 ďakujem pekne, urobila som

izabela002
4. mar 2020

Ahojte baby chcem sa vás spýtať prišla mi zásielka s about you ale chcem vrátiť neviete náhodou či adresa na vrátenie je rovnaká ako adresa čo bola na dorucovacej obálke alebo je iná neviete náhodou aká je adresa lebo lístok som omylom vyhodila veľmi bi ste mi pomohli ďakujem

1975renca
4. mar 2020

@dumbo10 netreba, ak nema balik nadmerné rozmery, zabaliť s navratkou, poslať bezplatne, ale pri objednavani tovaru bolo treba zadať iban na vrátenie eur v prípade vrátenia veci, cca do 10 dni som mala eura na účte

4ndreya
2. apr 2020

Ahojte ja sa vás chcem opýtať tiež potrebujem vrátiť tovar všetko som spravila podľa pokynov z About you len mám ešte otázočku,,keď prídem na postu s podacim lístkom tak mám na tom podacom lístku tiež napísať sumu za ten balik a vyplniť iban na tom lístku aby mi to poslali alebo nepíšem nič na podací lístok len adresy?

zuzkapap
3. apr 2020

@4andreya nie ziadny iban ani sumu - tak by vam ten balik ani neprevzali, oni ho musia dostat, skontrolovat obsah a az potom poslu na ucet naspet peniaze, na ten ktory si zadala na ich stranke 🙂

saphyra
28. máj 2020

Ahojte, chcem sa opytat na vratenie. Vacsinou som vracala vsetko co mi doslo, teraz z troch veci mi je dobra jedna, tu by som si aj nechala... ako postupovat v tomto pripade? Len vlozit doklad na vratenie a veci ktore chcem vratit, alebo treba na to formulari zakruzkovat veci, ktore chcem vratit? S tymto nemam skuaenosyi, tak sa pytam pre istotu🙂