Ahojte prosí vás má tu niektorá z vás skúsenosti a vrátením tovaru na dtránke about you? Chcela by som stade vrátiť veci lebo nesadla veľkosť ale píšu tam niečo že musím kontaktovať slovenskú poštu pre bezlatné vrátenie viete mi to upresniť ked s tym máte skúsenosti?
@dumbo10 Ja som vracala včera šaty - stačí vec znova zabaliť do igelitovej tašky v ktorej to prišlo, dovnútra spolu s vecou na vrátenie vložiť formulár na vrátenie. Na tomto formulári je aj nálepka s adresou na vrátenie, to nalepiť na igelitovu tašku namiesto dorucovacej nálepky a zaniesť na poštu - je to zadarmo, na tej nálepke je aj uvedené že poštovné hradí prijímateľ. Treba si ešte vypísať podaci lístok a podať spolu so zásielkou, aby si mala doklad o zaslaní.
hmmm som teda nevedela, ze to maju takto odriadene, ale tak super, aspon nema clovek s tym zbytocne starosti a nemusi ani vymyslat co a jak
@soldi a ešte mám jednu otázočku keď sa v tom vyznáte že tam čo je ten papier čo som sem dala zme dôležité informácie a tam je že pripravte balík tak tam je napísane že vyplnte formulár pre vrátenie a vložte ho do balíka.Tak to aký formulár tam mám vyplniť keď žiadny beprušuel v balíku
Ahojte baby pri objednávaní z about you som nezadala IBAN, objednávala som z telefónu. Potrebujem vrátiť tovar, je mi veľký. Neviem si dodatočne doplniť. Pomôžete?
Ahojte baby chcem sa vás spýtať prišla mi zásielka s about you ale chcem vrátiť neviete náhodou či adresa na vrátenie je rovnaká ako adresa čo bola na dorucovacej obálke alebo je iná neviete náhodou aká je adresa lebo lístok som omylom vyhodila veľmi bi ste mi pomohli ďakujem
Ahojte ja sa vás chcem opýtať tiež potrebujem vrátiť tovar všetko som spravila podľa pokynov z About you len mám ešte otázočku,,keď prídem na postu s podacim lístkom tak mám na tom podacom lístku tiež napísať sumu za ten balik a vyplniť iban na tom lístku aby mi to poslali alebo nepíšem nič na podací lístok len adresy?
Ahojte, chcem sa opytat na vratenie. Vacsinou som vracala vsetko co mi doslo, teraz z troch veci mi je dobra jedna, tu by som si aj nechala... ako postupovat v tomto pripade? Len vlozit doklad na vratenie a veci ktore chcem vratit, alebo treba na to formulari zakruzkovat veci, ktore chcem vratit? S tymto nemam skuaenosyi, tak sa pytam pre istotu🙂
bud zanesies na postu alebo zavolas a pride kurier po to. na balik len nalepis tu navratku co je co vnutri. neplatis nic