Ahojte, ako na vás vplýva spln? Máte tiež problémy so spánkom?
Na mňa vôbec. Ale môj muž vtedy nemôže spať, len sa prehadzuje a chodí po dome, takže ak počas splnu spím zle, je to kvôli nemu, nie kvôli splnu.
mám malé dieťa, viem zaspať aj vonku po stojačky 😂 zato moje malé dieťa tento spln išlo spať o 23.30 a vstával o 5.30... skoro ma šľahlo 🙈 (predtým nikdy nič, žiadny vplyv)
Jedine tym, ze nam "svieti" rovno do izby 🤣
áno mám problémy...
Mam problém pri splne so spaním. Hlavne 3 dní pred. Už to trvá roky
Nijak
3 dni pred nim citim uz nervozitu, taktiez sny otrasne a stale sa budim. Moj syncek tiez sa v noci vtedy prehadzuje viac ako obvykle, a aj dni pred splnom ma nervoznejsie.
Na človeka nevyplýva tak spln (akože mesiac) ako svetlo z neho sa odrážajúce. Veľa ľudí má problém so spánkom v dní keď je spln. Vyriešia to kvalitne závesy. 🙂
ano mam,byvam precitlivejsia,nervoznejsia,necitim sa dobre,neviem spat...a ono to nie su len nejake bajky...davnejsie som citala,ze americani robili vyskum-a zistili,ze ludia v obdobi pred a pocas splnu su agresivnejsi,ze sa zvysuje pocet a aj drastickost a zavaznost kriminalnych cinov...ked dokaze mesiac vplyvat na oceany,preco by nemohol na ludi?
@lenkakravcova blbosť. My máme závesy, aj spálňu na opačné strane
Nespavam priblizne 2 dni pred a 2 dni po. Som ako zdochlina, cim som starsia, tym horsie🌑
@ddaassuullaa úplne rovnako to mám aj ja.
Odkedy mam plne zatienene okna, tak nijako, vlastne ani neviem, kedy spln je.
Ja mám problém s nespavosťou a to extrémny a vôbec mi nepomáha, že mám bábätko, aj tak zle spím, no keď je spln, to je úplný extrém. A mám úplne čiernu roletu, v izbe ako v hrobe tma a aj tak😏 včera som spala prerušované 3 hodiny a nie kvôli bábu😑
Vôbec.Spim ako zabita