Ahoojky zienky 😊 potrebovala by som poradit lebo uz ma naozaj chyta zufalatvo... Pracku mam novu pouzivam ariel kapsule + lenor modry/zlaty ze nie nejake smejdy resp niekedy necham odmocit saty v horucej vode a mydle jelen co je na skvrny a nic ... Ci dam detsky program ci program na extremne spinave satstvo ci dokonca na 90° nezidu skvrny dolu ani za svet ... Skusala son aj ten oranzovy odstranovac skvrn z lidlu a nic no ... Ide o detske saty nechcem skusat nejake drasticke prostriedky pouzivala som aj citron aj kypriaci prasok paru svrn zmizlo a vela ostalo napr od horucej cokolady nepomohlo nic alebo celkovo len od jedla. . citrusy hotova katastrofa ale zasa aj od omacok (asi z cervenej papriky) od kolaca od mastneho taky fliacik od oleja ... Neviem uz ako na to ved kazdy kus oblecenia oblecie raz a je nevypratelny neda sa stale kupovat nove a nove oblecenie len pre jediny raz a nechcem aby chodila spinava ako doma paru fliackov nevadi ale tak vonku tiez sa zaspini ale nechcem jej davat znicene satstvo ... Verim ze vela z vas na takyto problem ma osvedcene rady. .. Velke dakujem ;)
nič lepšie ako žlčové mydlo som nestretla...ale hlavné je škvrnité oblečko hned namočiť a škvrny vyprať čo najviac ručne,ja pomydlím,nechám tak postáť,vyšúcham v rukách a až potom práčka
@sunny8 http://www.drogerie.sk/na-prani-a-skvrny-neflek...
Vyskúšala som všetko možné - toto používam už vyše 2 rokov - vyperie aj zájdené škvrny. 😉
ja som zacala pouzivat zlcove mydlo z dm, ale teda zatial len na okakane oblecko maleho babatka a super sa to operie. na ine som to este neskusala. je to lacne, tak ak chces, vyskusaj...