Ako na rúška s drôtikom?

monikakralik
17. mar 2020

Prosim co vsivate do rusok v hornej casti, aby sa lepsie prisposobili ? Medeny drotik moze oxidovat, co prezije vyvaranie ?

kiwi3
17. mar 2020

to sice neviem, ale ani ruska z lekarne mi hore poriadne neprilnu. asi mam velky nos. mozno sa to tam ajtak neoplati vsivat, latka sa prisposobi aj bez toho.

lenka2710
17. mar 2020

@monikakralik ja tiež nič, sila som trosku väčšie, mam ich tesne pod očami a úplne pod bradu, takže myslím, že tam netreba nič do toho, že látka sa prispôsobí

gwendolyn
17. mar 2020

@monikakralik ja robim malu gombikovu dierku, cez ktorú sa da ten medený drotik pred pranim vytiahnut

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hermionia
17. mar 2020

@monikakralik teraz v dámskom klube pani umiestnila do stredu rúška klasickú spinku na papier a tu si potom podľa nosa vytvarujte a prispôsobíte 😉 tu spinku samozrejme roztiahla do dĺžky.

monikakralik
autor
17. mar 2020

@hermionia skusala som raz aj kancelarsku spinku, je tazsie tvarovatelna, tak teraz davam medeny drotik, je ohybnejsi, len ja ho tam vsivam, tak sa vybrat pred pranim, prip. vyvaranim neda vybrat. No uvidim

majamat
17. mar 2020

ja sijem taketo ruska a tam drotik vobec netreba, lebo koli tvarovaniu sedia trosku lepsie. https://artmama.sme.sk/sitie/ako-vyrobit-ochran...

zial, nemam tenucke klobukove gumky, tak pouzivam hrubsie, pripadne klasicke maju sirku asi do 5mm. no musim ich dat volne, inak to strasne tlaci za usami. a tiez nemam tolko bavlnenej latky. a toto je nieco, co sa uz neda kupit. tak davam dovnutra bavlnu a von iny material. mam rozne. ak sa to znici, tak urobim dalsie.

majamat
17. mar 2020

uz zacinam mat prax 😀 na zaciatku bolo skusanie a asi 4 ruska su take horsie. ale vcera a dnes, co som usila, tie su OK. je ich dokopy 14. este chcem sestre usit. mame usila svagrina a aj sama si rucne urobila. a mozno potom este posijem nejake, mozno kamoske. neviem ci ma.

carduelis
17. mar 2020

Ja som tam dala to kovové esíčko na vešanie saloniek a vianočných ozdôb. Ľahko sa narovná, a potom prispôsobí nosu.

annadan
17. mar 2020

vieš čo som našla ja, ten drôtik do záhrady. ten je ešte aj obalen v takej zelenej bužírke, takže to moc netlačií a pekne to drží tvar, ktorý potrebuješ

abab
17. mar 2020

My sme dali pomerne hrubý elektrikársky drôt v bužírke, čo manžel doma našiel, asi hliníkový. Skúsila som ho predtým povariť a nič sa sním nestalo, tak som to tam zašila napevno.

misica16
17. mar 2020

Ja davam cukrarensky drôtik, ktorý mám doma na tvorenie z marcipánu 🙂

matabb73
17. mar 2020

Placatý drôtik z krájaného chleba. Drží to dobre, ale ešte lepšie by bolo, keby bol dlhší.

borci
17. mar 2020

Dobre su drotiky, ktore byvaju pri mikrotenovych vreckach do mraznicky. Davam dva na sebe, lahsie sa tvaruju a vsijem.

juval6
17. mar 2020

Ja som dala plochý poplastovaný drôtik (asi 10-11cm). Ten nájdete na zaviazaný kábloch pri nabíjačka, žehličky na vlasy, a iných veciach z domácnosti. A drží dobre.

monikakralik
autor
18. mar 2020

@borci s tymto drotikom som robila pre deti 🙂

vulka
18. mar 2020

@monikakralik No a čo, že oxiduje? Veď nech si oxiduje. Hlavne, že vydrží a zabezpečí lepšie držanie rúšky na nose.