Prosim co vsivate do rusok v hornej casti, aby sa lepsie prisposobili ? Medeny drotik moze oxidovat, co prezije vyvaranie ?
@monikakralik ja tiež nič, sila som trosku väčšie, mam ich tesne pod očami a úplne pod bradu, takže myslím, že tam netreba nič do toho, že látka sa prispôsobí
@monikakralik ja robim malu gombikovu dierku, cez ktorú sa da ten medený drotik pred pranim vytiahnut
@monikakralik teraz v dámskom klube pani umiestnila do stredu rúška klasickú spinku na papier a tu si potom podľa nosa vytvarujte a prispôsobíte 😉 tu spinku samozrejme roztiahla do dĺžky.
@hermionia skusala som raz aj kancelarsku spinku, je tazsie tvarovatelna, tak teraz davam medeny drotik, je ohybnejsi, len ja ho tam vsivam, tak sa vybrat pred pranim, prip. vyvaranim neda vybrat. No uvidim
ja sijem taketo ruska a tam drotik vobec netreba, lebo koli tvarovaniu sedia trosku lepsie. https://artmama.sme.sk/sitie/ako-vyrobit-ochran...
zial, nemam tenucke klobukove gumky, tak pouzivam hrubsie, pripadne klasicke maju sirku asi do 5mm. no musim ich dat volne, inak to strasne tlaci za usami. a tiez nemam tolko bavlnenej latky. a toto je nieco, co sa uz neda kupit. tak davam dovnutra bavlnu a von iny material. mam rozne. ak sa to znici, tak urobim dalsie.
uz zacinam mat prax 😀 na zaciatku bolo skusanie a asi 4 ruska su take horsie. ale vcera a dnes, co som usila, tie su OK. je ich dokopy 14. este chcem sestre usit. mame usila svagrina a aj sama si rucne urobila. a mozno potom este posijem nejake, mozno kamoske. neviem ci ma.
Ja som tam dala to kovové esíčko na vešanie saloniek a vianočných ozdôb. Ľahko sa narovná, a potom prispôsobí nosu.
vieš čo som našla ja, ten drôtik do záhrady. ten je ešte aj obalen v takej zelenej bužírke, takže to moc netlačií a pekne to drží tvar, ktorý potrebuješ
My sme dali pomerne hrubý elektrikársky drôt v bužírke, čo manžel doma našiel, asi hliníkový. Skúsila som ho predtým povariť a nič sa sním nestalo, tak som to tam zašila napevno.
Ja davam cukrarensky drôtik, ktorý mám doma na tvorenie z marcipánu 🙂
Placatý drôtik z krájaného chleba. Drží to dobre, ale ešte lepšie by bolo, keby bol dlhší.
Dobre su drotiky, ktore byvaju pri mikrotenovych vreckach do mraznicky. Davam dva na sebe, lahsie sa tvaruju a vsijem.
Ja som dala plochý poplastovaný drôtik (asi 10-11cm). Ten nájdete na zaviazaný kábloch pri nabíjačka, žehličky na vlasy, a iných veciach z domácnosti. A drží dobre.
@borci s tymto drotikom som robila pre deti 🙂
@monikakralik No a čo, že oxiduje? Veď nech si oxiduje. Hlavne, že vydrží a zabezpečí lepšie držanie rúšky na nose.
to sice neviem, ale ani ruska z lekarne mi hore poriadne neprilnu. asi mam velky nos. mozno sa to tam ajtak neoplati vsivat, latka sa prisposobi aj bez toho.