Tymto oslovujem vsetky citatelky,ktore nemaju s takymito vecami problem a nehanbia sa o nich pisat Mate nejaku sexi fintu ktorou toho svojho uplne dostanete???Nejake sexi oblecko,tanec,zvadzanie,proste nieco co ho dostane hned do pozoru Alebo nejaky nezabudnutelny zazitok?Co tak podelit sa o skusenosti?
mne staci prejst sa v podvazkoch...
staci,ked mu zacnem rozpravat svoje predstavy,co vsetko by som s nim chcela robit........ to zabere naisto
len nech tie podvezky nevidia deti
podvazky
behat naha
dlhe pohlady - zvodne.. aj ked nei som namalovana
vrtenie ritkou.. naznak niecoho, co by mohlo byt, na com mam chut, vieme obaja co to je..
olizat usko, zavudychat mu do uska.. posepkat nieco
letmo sa ho dotknut - akoze to nebolo naschval, sa robim svata , poklipkam ocami
eroticka mms, sms
hmmmkanie.. vtedy sa pyta, ze co ma zas napadaaa
wladka- mame rovnake tahy
rebeca .. my zeny
hlavne nech nam to stale zabera
noaaa .. ale myslim, ze chlapi su hlavne zamerani na vizualne podnety.. takze slova, pismenka atd nepomozu.. oni musia vidiet.. takze nieco, co vidia, nazorne sa zobrazi- to je ich,a to ich nazhaviii ..
poznam aj takych,ktory maju neskutocnu predstavivost,a takym stacia slova....ale urcite su radsej ak sa mozu hlavne pozerat
vidim ze vacsina pouzivame tie iste finty...co uz ked su osvedcene a zarucene zaberu
ladynika,tak třeba právě dneska-byli jsme s partnerem v naší oblíbené hospodě a přišel tam nějakej kluk s holkou-ten ale po mně úplně okatě jel a partner už při cestě domů říkal, jak už se na mě nemůže dočkat Takže toho mýho nejvíc dostane zájem ostatních chapů o svou partnerku
terezkaaa namôjho zaberá to isté, čo na tvojho (aj keď neviem kto by sa za mnou otáčal po tých dňoch prežierania ) a ešte neuveriteľne zabralo, keď som mu šepla v kasviarni do uška že pod šatami som naostro
Asi tak,jak píše terka.
Jenže momentálně(už rok)nikam za "kultůrou" nechodíme,protože nemáme hlídání,tak u nás to teď vypadá,jako v manželství po 20ti letech.
Budu muset vymyslet něco rajcovnějšího a dostupnějšího.
hehe na myho chlapa zabira velmi jemne prejet prstem rty, to se muze zblaznit
A máte nějaký tip jak zbavit chlapa strachu, že sexem ublížíme miminku? Od začátku těhu je sex (teda když jsme ho měli povolený) vždycky téměř znásilněním z mojí strany
Plne súhlasím s Wladkou...rozbúriť jeho hormóny. Moj priateľ miluje keď sa ho dotýkam .... hmmm .... tam, veď viete kde a takým spôsobom, aký poznám len ja...ale o tom sa červenám takto verejne písať.
mysinka,dej mu přečíst nějaký článek.Určitě na internetu něco najdeš,kde je vysvětleno, že mu ublížit nemůže.
u mojeho :dobre jidlo,vinko,libani ,je desny romantik takze to neni tezke
u nas to jde i bez fint , ty je ale dobre pouzivat pro spestreni
zarucene ho vzdy - ale fakt vzdy dostanes fajkou
hladenie po zadku pivo
na myho plati nahota...
ako to tu citam tak vam zacinam celkom zavidiet:Dna mojho po dlhej dlhej dobe zabralo ked ma videl v jeho tricko ako hram jeho PLAYSTATION 3 vraj s joistikom v ruke som bola neodolatelna....niektori muzi su naozaj velke deti
na mojho zabera, ked ho ,,niekde,, trochu pohladim alebo mam priesvitne tricko, pripadne suknu, pod nou nic a ,,nahodou,, dam trochu nohy od seba
dzidzuska len aby si neostala zavisla od playka
to by moj muz neprezil alebo y sme museli kupit este jedno teraz ma tak napadlo ci ma tym sexom nechcel len dotjo playka odlakat
dzidzuska: tym sa vooooooooobec netrap - muzi su podla mna vsetci vecne deti moj drahy si sam sebe kupil pod stromcek zeleznicu a blbne tu s tym jak maly akoze dobre, aj ja sa s nim zahram ale keby si ho videla v niektorych momentoch ani nedycha
a to si predvcerom kupil PDA-cko a vcera cely den len do toho cumel, instaloval si tam vselico, spajal s kompom, zapajal net a tak mu oci pritom ziarili...
sak co si myslis ktory darcek pod stromcekom ho este okrem tej jeho zeleznice najviac potesil? model 1203-ky co som mu kupila
No kdyz se pred nim projdu naha, tak ho to nenecha chladnym ;))