Ako mužovi s ktorým si zatiaľ len píšeme,napisať nejak slušne,že si už písať nechcem?
Je to milý chlap a nechcem ho uraziť
Buď ako chlap- neodpíš 😉, on to prežije.
Mrzí ma to, ale rozhodla som sa v našom písaní ďalej nepokračovať. Ďakujem za čas, ktorý si mi venoval aj za pochopenie. Prajem všetko dobré. XY
Prepáč, ale mám veľa pracovných povinností. Dakujem za príjemne strávený čas s tebou.
Napis mu, ze si stretla toho praveho. To zarucene zaberie :D.
Napis to tak, aku by si si ty priala odpoved, ked ta niekto zrusi, ze s tebou nechce nic mat. 🙂
Preco si si s nim zacala pisat a preco to chces ukoncit? Spravil chybu, ze bol mily. Sa bojis, ze kritiky, co?😆
ja ked som ešte chodievala na zoznamky normálne som sa odmlčala a bolo.Určite mu trkne alebo ak bude moc otravovať zablokovať a je.Ja nemám rada takéto trápne vysvetlovačky ani neviem čo by som mala akože povedať tak by som radšej zostala ticho🙂
@liusa82 presne, nič mu nepíš, jednoducho ignoruj, jemu to dopne...vysvetlovacky si nechaj pre tých s kt. sa reálne stretávaš
Veď mu napis zajtra, že dakujes za pokec, že nastupujes po pn do prace a už nebudeš mat na zoznamku čas.
@lila1988 to už radšej nenapísať nič ako takúto výhovorku🙂 Pretože kto chce,čas si nájde na písanie a zoznamovanie aj keby bol neviem ako vyťažený 🙂 ved tam je bežné,že človeku najprv niekto sadne a po pár dňoch si nemajú čo povedať.Alebo zistí že je to nejaký dilino .Samozrejme to platí aj o opačne o ženách.Nezastávam sa teraz nikoho..To keby sa mám každému ospravedlňovať a vysvetlovať prečo si už nechcem písať.No načo.Bud si sadnú a je stretko alebo nesadnú a ide sa dalej
Su velmi mily, ale zialbohu, nejak necitim to, co ty a nemyslim si, ze je spravne ta blokovat, pretoze mozes stretnut niekoho, s kym ti bude lepsie. Dakujem, ak ma pochopis a ospravedlnujem sa, ak som ti ublizila. Mrzi ma to.
@moonlight1210 a toto je ešte horšia rada ako tá s tou pnkou hore🙂 lebo napíše mu to takto a čo dalej? blokne ho hned ako to odošle? Potom jej on začne určite vypisovať dalej,hrať na city,prehovárať ju a chúda autorka už ozaj nebude vedieť kam z konopy🙂
Podaj mu výpoveď z textovej komunikácie. Ale výpovedná lehota 2 mesiace no nič sa nedá robiť.
@liusa82 pozeram, ze sa tu v tom angazujes, ako by slo o tvoju srdcovu temu. 🙂
Ale zrejme dovody mas, preco presadzujes svoj napad ako patent na rozchody.
Len ho preboha neghostni.🤦🏻♀️
@moonlight1210 Ved ja chcem autorke len dobre.Volakedy som si v tejto oblasti dosť preskákala 🙂 A aký patent na rozchod preboha? šak to je len obyčajné písanie.Nikdy sa ani len nevideli s dotyčným je to pre ňu prakticky cudzí človek.Teda jeden pisatel z mnohých🙂 tých na zoznamke ešte stretne habadej. Ale ja som proste taký priamy,rázny typ.Nerada naťahujem niekoho a mažem med okolo úst
Joj dievčatá,dnes mi už obrúčky posiela 😂
@liusa82 pochopim ghostnut niekoho kto je creepy.
Ale s normalnym chlapom by som sa najprv slusne rozlucila. A nasledne uz nereagovala. Nech by pisal cokolvek.
Pokial by siel pod svoju uroven a zacal sa chovat ako urazeny debil, tak by som ho blokla. Nech je donuteny uchovat si aspon zvysky dostojnosti. 🙂
@moonlight1210 normalny pristup.
Ja mam nejako v sebe taku brzdu/slusnost - nerob druhym to, co nechces, aby oni robili tebe. Aj ked nie vzdy sa mi to aj vrati. Ale ja som so sebou ok a nemusim si nic vycitat. A podla niektorych odpovedi tu - 🙄
Prepáč, ale už nemám priestor si s tebou písať. Ďakujem za pekný čas