Ahojte,
vlastne ani neviem pre čo sem píšem, možno potrebujem postrčiť, nakopnúť... no hlavne chcem počuť váš názor...
Mám 24, viem, je to dosť na to, aby som sa mohla rozhýbať aj sama... lenže moje sebavedomie je na nule, aj keď sa to snažím zmeniť, no nie všetko ide hneď.. odkedy sme sa s bývalým rozišli, v novembri 2011 sa snažím, je to už lepšie ako bolo... no asi ešte nie úplne, keďže chcem od vás poradiť ako na chlapa, ktorý sa mi páči 🙂 prosím, neodsudzujte ma, za to, že chcem poradiť, som normálna baba.. len sa asi bojím odmietnutia alebo čoho.. Tohto chlapa som spoznala, keď som si bola s kamarátom sadnúť v jednom podniku... je to kamarátov kamarát 🙂 vtedy sme práveže spolu v pohode kecali, vtedy som ho brala ako hocikoho iného... no prednedávnom si ma pridal na FB, popísali sme pár nezávislých správ... a mňa brutááál zaujal 🙂 no a neviem ako naznačiť, že sa mi páči... či ho mám zavolať von alebo čo..? ďalšia vec, pre ktorú sa obávam, je to, že on mal cca 8 ročný vzťah s kočkou, už to bolo vážne, išiel robiť do Írska, aby zarobil peniaze, asi aby sa pohli vo vzťahu ďalej, ona mala prísť za ním, no neprišla, lebo si našla nejakého tu a tým to celé padlo... je trošku zatrpknutý? čo sa vzťahov týka, čo som mohla vydedukovať z debaty, keď sme sa vlastne roznámili, lebo sme tam riešili kamarátovu manž. krízu a padlo aj na takéto témy... neviem či zatrpknutý je správne slovo, no vtedy povedal, že si bude dávať sakra pozor....
tak teraz neviem čo mám robiť 🙂 či to risknúť... a risknúť tým pádom sklamanie... alebo mu to nejako - neviem ako naznačiť... naozaj neviem a už mi z neho šibe 🙂
Ďakujem, budem si vážiť každé jedno písmenko od vás..
pozvi ho na kavu, alebo na pivo, ale len na pokec.. a pekecajte len tak, o zivote... necakaj od stretnutia nic... 🙂 a zatial nenaznacuj, ze sa ti paci alebo podobne... nato je este cas. Taky obycajny nezavazny rozhovor ti niekedy o tom druhom napovie viac.
Chapem, ze sa bojis odmietnutia, ale treba ratat aj s tym... donekonecna sa netreba bat, treba to skusit aj s tym rizikom, ze to nemusi vyjst... zivot je aj o odmietnutiach.. (ver mi, viem, o com pisem)
pozri sa na to takto. Co sa ti moze najhorsie stat? Odmietne ta, no a?Budes vediet na com si. Pokial neskusis, tak sa budes stale trapit a zamilovane preslapovat na mieste. A zatial on moze najst niekoho ineho a vycapit trebars aj na ten FB fotky noveho objavu a ty budes len kukat. . Nestretavate sa, teda aj keby ta odmietol tak sa dlho trapne citit nebudes.
ďakujem babuľky, no vyvinulo sa to trošku inak.. v piatok sme si po obede čo to popísali a povedal, že bude v podniku XY, že ak by som chcela, či prídem.. a zavolal aj toho kamaráta cez ktorého sa poznáme..
dopadlo to inak, asi som sa moc tešila 🙂)) ako som písala, mali sme sa v podstate stretnúť v tom podniku.. prišla som s kamoškou, prišiel aj kamarát cez ktorého sa poznám s týmto dotyčným, tak sme sa tam zišli my traja, ale pán dotyčný stále nikde 🙂 nehovorím, že bolo bez neho zle, ale som sa ozaj tešila, že ho uvidím, podvedome som ho stále čakala a vyzerala... no ale neprichádzal, tak som mu o 23ej napísala na FB, že nooo pridite do XY a ty nikde :P a na to mi odpísal, že sa zabudol u suseda, že popili nejaké vínko a potom sa mu už moc nechcelo, či sme tam... na to som mu napísala, ze sme tam, ze nas namotal tak nech je tam sup sup 🙂 ze som sa na neho tesila, a ze ho cakame.... na to mi na dalsi den (v sobotu) napisal, ze jaaaaj 🙂 hej hej namotal som vas, fuuu a neprisiel som 🙂 to je zlee, a ze sa na to mam pozriet s nejakej lepsej stranky, ze som usetrila (co som neusetrila, lebo sme tam boli🙂)) a dalej napisal ze to mam brat z lepsej strany preto, ze sa mam stale na co tesit 🙂 ze sa ospravedlnuje, ze to proste nevyslo 🙂))) a ze: ja ti to vynahradím, ok? 🙂 slubujem! 🙂))
na to som mu napísala, že som velice zvedavá ako :D
no a potom napísal, že v sobotu v tom podniku urcite bude, na to som mu napisala, ze mam ine plany v ten vecer, no budem v meste a mozno sa vidime...
no a teraz v sobotu som bola s kamoskou, co sme boli uz dohodnute a slubila som sa jej, ze budem s nou, boli sme kusok od toho podniku, tam sme boli s jej kamaratmi, no a asi 3 hodiny sme sa zberali do toho podniku XY, lebo tam vsetci chceli ist, no nakoniec väcsina ze ide dom, tak som sla o 1ej rano este s dvoma kamaratmi do XY v podniku s malou nadejou, ze ho uvidim, ze tam bude.. vnutorne nastvata, lebo kebyze viem, ze to tak dopadne, ze skoro nik nakoniec nepojdem, tak by som sla skor 🙂
no a prisli sme tam, volala som tomu kamarátovi, ci nas pride pockat pred podnik, a on ze nas tam caka... ako nas videl ze prichadzeme, tak sa odpojil od zhluku kamosov a siel oproti, trochu sme kecali pred podnikom a videla som, ze z toho kruhu sa odpojil aj XY 🙂 ale sme sa len pozdravili a potom sme sli do podniku... kde sme postali asi 2 min., XY siel na WCko a potom prisiel, s kamaratom sa rozlucil a potom aj so mnou s tym, ze musi ist, lebo sa nema ako inak dostat domov, ze chalani s kt. prisiel autom, uz idu... a ja ze hmm, a on sa opytal, ze co je? 🙂 tak ja ze nic 🙂 nechcela som aby to zas vyzeralo ze smutim a idem sa z neho pototo 🙂 a na to ako odchadzal tak sa otocil a naznacil mi "tukanie po klavesnici"...
no a ja teraz neviem, ci to boli len blbe nahody, ze to takto nevyslo... lebo odvtedy ani nenapisal ani nic... viem ubehol odvtedy jeden den, no mne to pripada ako vecnost 🙂))) ja som uz z toho "zufala" :D ako som ho videla, tak sa mi paci este viac... velmi velmi... len neviem ci sa na to vsetko nevyprdnut ... jaaaaaj
najhoršie je, že vidíííím, že je prihlásený na FB a nepíšč 😖 cítim sa ako pubertiačka... ale písať mu zas nechcem ja, nech napíše on prvý, keď naznačoval to ťukanie do klávesnice, aspoň ja som to tak pochopila, že ... píšeme si... nechcem na ňho ani tlačiť, preto nechcem písať... neskutočne sa mi páči, neviem prestať myslieť.... ach jo 😒
@bodka13 aj nad tým som rozmýšľala, že povedať to môjmu kamarátovi, cez kt. sa poznáme... no neviem či to mám takto riešiť, lebo je tu "menší problém"... tento môj kamarát ... ako to povedať... proste ide o to, že mi píše ako ho priťahujem a pod., že by ma chcel, ale po tej sexuálnej stránke... po vzťahovej určite nie, o tomto sme sa aj bavili, nemohli by sme byť viac ako kamaráti... tak preto neviem, či to riešiť práve cez kamaráta.. on nie je hajzel, nemyslím, že by tomu kto sa mi páči, povedal nejaké hovadiny... no neviem či je to správne rozhodnutie...
@viera27 áno, aj ty máš pravdu 🙂 rozmýšľam, že počkám či nenapíše on, a ak nie, tak som rozmýšľala, že to niekedy na jeho bud. týždeň vybafnem (no nie doslova 😀 ) iba tak aby medzi riadkami pochopil, že sa mi páči, a uvidím ako sa zachová....
juuuuj sa cítim ako nejaká pubertiačka 😖
@ivi87 nic v zlom ivi, aj sa tak spravas 😀 . Ale vsak aj to patri k zivotu. No na zaklade toho co si napisala teraz to vidim inak. On mal byt ten co caka kedy sa zjavis, vyzera ta pred podnikom a pise ti ze kedy prides. Keby mal zaujem, tak by doletel aj od suseda aj od neviem koho, sorry.
Tu by som uz neriesila vobec nic, a toboz nie cez druhych ludi. Dotycny na teba kontakt ma, spravila si nie jeden, ale par prvych krokov (sms, bar) a je rada na nom.
@viera27 Vierka aj si tak pripadám 😀 ja si to plne uvedomujem, neviem, čo mi tak šibe... 😖
počkaj, neviem či si správne pochopila... ja som bola dohodnutá s mojich kamarátom, že nás príde počkať pred ten podnik kam som šla.. keď som prichádzala už boli vonku a stáli v hlučiku chalanov... keď som volala kamošovi, že už sme tam, tak šiel oproti, no potom si to všimol aj XY a tiež sa prišiel pozdraviť... no potom musel ísť lebo tí chalani odchádzali a nemal ísť ako domov... to víno v sobotu by som tiež pochopila, keď si predstavím.. že idem k susedke napr., otvoríme si vínko, tak sa ti cestovať moc do mesta nechce.... ale zas mohol dať vedieť....
@viera27 Vieri, a aj ja si myslím, že by to tak malo byť, aj sa to krajšie "cíti" keď chlap zavolá a dvorí žene, no už sme v 21. storočí, tak to si stále hovorím, že prečo nie.. ale mne by sa to tiež viac páčilo naopak... no možno mu len treba povedať, heeeeej ty sa mi páčiš 😀 no ja neviem, lebo z mojej strany tiež tam nie je nič také vidieť, že sa mi páči... proste sme sa len možno mali stretnúť v podniku ak tam budeme... okrem tej soboty, čo povedal, že tam bude 🙂
@ivi87 rozumiem ti ivi. Ale ruku na srdce, keby si vedela ze XY ide do baru, sedela by si u susedky? A keby ti pisal ze mas prist, tak by si odmietla, lebo sedis na vinku? Hmmmm?
Som zastancom ze kludne ma zena spravit prvy krok. Ale zase nie vychodit cely chodnik 😀 . Ja ti zelam nech ti to vyjde. Ja len z tohoto mam pocit, ze tvoj zaujem je neporovnatelne vyssi. Ale tak moze sa clovek mylit 😉 .
@viera27 uplne s tebou suhlasim 😉 .
@ivi87 ak by mal zaujem tak by vyuzil kazdu prilezitost ktora sa naskytne. No zatial iba ty vyuzivas tie prilezitosti. SI zamilovana tak to vnimas takto,ze hned ho aj ospravedlnujes....stretol sa,pozdravil atd. Jasneeeee,ale mohol sa uz prejavit. A to on zatial nic. Ak ti naznacil tu klavesnicu a nepise,tak by som si nejaku nadej nerobila. Pretoze ak by z jeho strany bol zaujem tak by sa urcite hned ozval,kedze pisal,ze ti to vynahradi. 😒 Urcite by som uz nepodnikala nejake extra kroky. Teraz by som vyckavala......ved ti to ma VYNAHRADIT. 😉
@viera27 & @redangel32 aj ja s vami súhlasím, máte pravdu... nechcem ho ospravedlňovať, no evidentne to robím... keď ja mám kúsok tej nádeje, že toto všetko pre to, že na základe jeho ex, má strach ani nie zo žien, no podľa mňa z pocitov... že by sa mohol zaľúbiť ... a tak... bojí sa, aby sa toto už nezopakovalo, lebo ho ozaj dosť sklamala a robila mu peklo... a tým pádom si myslí, že všetky sme takéto...
hej, trošku to bolí, keď vidím, že je napr. na fb prihlásený, alebo že bol proste na fb a ani ťuk... ☹ ale mne hrdosť či čo nedovolí, aby som mu teraz napísala, keď si myslím, že má on... do kelu, potom nač ma napr. žiadal o priateľstvo? to len tak....? už len toto mi nejde do hlavy... juuuuj ďakujem vám babuľky, že ste mi otvorili oči... a za vaše názory 😉
len mi poraďte ešte prosím, ako sa z tohto dostať, ako na neho nemyslieť a mať to v paži....?
☹
@ivi87 to,ze ta niekto poziada o priatelstvo na fb je podla mna nic. Pretoze XY ludi tam ma toooooolko ludi co ani "netusi" kto to je. Hlavne to vidim u mojej dcery. Nie kazdy tam ma naozaj "len" priatelov. POdla mna skor to je o tom,ze ak mas nejake foto tak kukne,vidi co pises a tak podobne.(samozrejme podla toho ako to mas nastavene).
Co sa tyka toho NEMYSLIET....zamestnaj mysel,samu seba. Citaj,chod na plavaren s kamoskou a proste nieco vykonavaj,aby si nemala cas mysliet na neho. 😉 Viem,ze je to tazke...ale zase si myslim,ze sa ON prejavi uz coskoro kedze ty nebudes vysielat "signal" 😝 . Samozrejme pokial by s tebou nieco planoval atd. Ak bude hrat mrtveho chrobaka tak sa nim uz nezapodievaj. Zbytocne vynalozena energia. Drzim palce 🙂
@redangel32 usetrila si mi pismenka. Suhlasim do bodky.
@redangel32 tak nemyslím že on, ani ja, si nežiadam, ani nepotvrdzujem ľudí na fb, ktorých som osobne nevidela 🙂 nemyslím, že fb je pokec, alebo niečo podobné..
ale správne si napísala.. uvidím čo spraví, keď sa mu nebudem ozývať a skúsim to ignorovať všetko, aj keď je to hrooozne ťažké 😖 hlavne, keď má zo vzťahov strach, kedže sa dosť popálil...
ďakujem za palčeky a vaše rady 😉
@vilki ahoooj a ďakujem 🙂 no nechcem moc tlačiť na pílu a takisto mi to ani hrdosť alebo čo nedovolí, aby som mu aj 3x napísala ako prvá.. čakám a pozitívne dúfam, že sa hádam rozhýbe 😀
min. týždeň písal, že od tohto týždňa mu začínajú prac. služobky, že každý týždeň bude niekde, no nie celý, možno deň - dva, tak sa mi zdá, že včera bol mimo, neviem či sa dnes vráti, no mohol by a rovno aj niečo napísať 😀
neviem, či má ma rád, nakoľko sa tak dobre nepoznáme, dokopy asi tak necelé 2 mesiace a to sme sa stretli 2x reálne, skoro náhodne, a 2x sme si písali 🙂 a tak sa mi páči, že to až normálne nie je 😀
@ivi87 a ja ti zase dodám trochu nádeje 😀 navzdori ostatným príspevkom...
píšeš, že ,,je tu "menší problém"... tento môj kamarát ... ako to povedať... proste ide o to, že mi píše ako ho priťahujem a pod., že by ma chcel, ale po tej sexuálnej stránke... po vzťahovej určite nie,,
to je podľa mňa jadro ,,problému,, pretože tento tvoj dobrý kamarát ťa chce a ak je kamarát aj s XY určite sa o tom bavili, sú to chlapi. Podľa mňa si v prvom rade toto vyrieš, jasne mu da´t najavo, že ońho nemáš ani najmenší záujem. Lebo XY ťa ešte nepozná (ke´dže ste sa stretli len 2x v reáli) a nevie čo ti behá hlavou, či by si sa na takýto nezávezný vzťah dala alebo nie + má zlú skúsenos´t, lebo priateľka ho nechala pre iného, takže takú ženu by asi nechcel + sú kamaráti a chlapi si väčšinou takéto ,,podrazy,, nerobia.
podĺa mňa tých podnetov z jeho strany je dosť, čo sa týka tých nevydarených stretnutí- 1. skončil u kamaráta pri víne...hmmm no a ktovie čo riešili, keď vedel že ty si v bare s tým kamarátom, ktorý ťa chce. 2. že len odbehol pozdraviť sa ku vám...no a zase si tam bola s tým kamarátom ktorý ťa chce.
no a možno som mimo 😀 takže dúfam, že sa situácia rýchlo vyrieši, budem to tu sledovať 😉 ja by som niečo napísala na FB, nezávezné.
@veronikapp tak toto je dobry postreh 😀 naozaj to vypliva z toho vsetkeho co tu popisala....ty si to vyriesila...si ako colombo 😀
@vilki a mne to tak zdvihlo náladu keď som to tu čítala 😀 v dobrom myslené, aby si Ivka nemyslela, že si robím srandu, vôbec nie. Na môj vkus trochu ,,pubertálny výlev,, na vek 24 rokov, ale láska robí divy, také ,,rozkošné,, problémy 🙂
....tiez som mala od zaciatku z toho celeho pocit, ci to nebude tak, ako pise veronikapp.... ak sa mu (XY) tvoj kamarat zdoveril, tak sa asi stiahol do uzadia, aby tvojmu kamaratovi neliezol do kapusty, to si skutocne normalni chlapi medzi sebou nerobia ...takze sup-sup, skus sa porozpravat s kamaratom (neviem, aky mate otvoreny vztah), ale mozno sa tym nieco vyriesi.... drzim palceky a daj vediet, ako sa to vyvija....
juuuuuj babuľky, ďakujem vám za vaše názory, máte u mňa všetky do jednej aspoň obrovitááánsku virtuálnu čokinu 🙂
no neviem, či sa oni dvaja o mne bavili, aj keď sú kamaráti, nakoľko tento môj kamarát prežíva akurát manželskú krízu a už len to, že mi povedal, že by ma chcel po tej fyzickej (sexuálnej) stránke nie je v poriadku, aj napriek tomu, ako sa k nemu jeho žena správa.. ja toto nemám rada, že pokiaľ niekto niekoho má, či už s papiermi alebo bez, tak toto robí... na jednej strane sa chcú rozvádzať, no na druhej to ešte skúšajú - čo je podľa mňa dobré. ale to už je o inom... no a napriek tomu, neviem či sa zdôveruje o mne vôbec niekomu, aby to u neho blbo nevyznelo, že má ešte manželku a toto by riešil, že by sa mu zdôveril, že mňa chce na sex, alebo niečo také... to sa mi nezdá... no bolo by to super na druhej strane, keby to tak bolo 😀 @veronikapp bodaj by si mala pravdu 🙂
ale s týmto kamarátom sa máme dnes stretnúť tak či tak... a budem mu musieť povedať, že sa mi niekto páči, lebo mi stále vypisuje a už len kvôli manželke mi je to blbé... aj keď sú v predrozvodovom, aj tak...
len rozmýšľať či mu povedať o XY... ak má ma rád ako hovorí, tak by XY-ovi niečo naznačil... ale zas sa môže zachovať aj tak, že just mu niečo nakecá zlé... a to je ten risk... 🙂 myslíte, že mu to mám povedať, že sa mi XY páči?
Ďakujem za palčeky, určite vám dám vedieť 🙂
áno Veronika, sama som povedala, že si pripadám, aj sa správam ako pubertiačka 😀 viem, že toto je "problém" žiadny oproti tým čo ľudia riešia - omnoho väčšie... ja som už skoro rok po ukončení bývalého vzťahu a začínam mať potrebu sa o niekoho oprieť.. nemyslím tým rodinu a pod., o nich sa oprieť môžem, no je to iné ako o partnera, začínam mať potrebu objatia a pod. vecí.. o sex mi tu teraz nejde, skôr o tie pocitové veci... možno pre to sa tak šialene správam 🙂
@ivi87 no ja len za seba napíšem, aj som tu chcela dať ešte PS, kamarátovi povedz kľudne, že sa ti niekto páči, ale nehovor kto. Toť môj názor. Nemá to zmysel, potom budeš čakať, či to XY-ovi povedal, či nie a ak hej, ako to povedal...atď.
a už konečne idem umývať tie okná 😀 😀 😀
a ešte! 🙂 min. týždeň, keď sme si písali, povedal, že teraz bude chodiť niekam na služobky každý týždeň, ale to nie na celý, vyznelo to tak, že na deň - dva, myslím, že už šiel včera, lebo nebol na FB 😅 a ani dnes... tak potom ak sa neozve, rozmýšľam, že mu len tak nezáväzne napíšem, ako bolo 🙂 hm?
jeeeee fakt som ako puberťaaak 😀 😀
@veronikapp ďakujem 😉 hej, bude to lepšie, keď mu nepoviem o koho ide a nebudem takto práve v tomto zbytočne riskovať 🙂
kebyže môžem, by som ti aj pomohla s tými oknami za tvoju ochotu 🙂
Prosím, viete mi niekto poradiť?