Ako mať rád ľudí?

29. okt 2021

Vždy som mal problém zapadnúť niekam do skupiny.
Neviem si pripustiť k sebe ľudí pretože im neverím a nemám rád 🥴 rád tak že by som si ich obľúbil. Málokto mi sadne

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
levantine
29. okt 2021

Najprv musis zacat milovat sam seba, az potom druhych ludi. Sebalaska je velmi dolezita a roky sa nam snazili vstepit ze je to nieco zle. Sebecke a nespravne. Miluj sa, otvor svoje srdce a potom daj tu lasku ostatnym ♡

0silvia0
29. okt 2021

treba si uvedomiť, že si jedným z nich. Nie si ani viac, ani menej, si človek ako každý iný

bloger
29. okt 2021

Nemusíš ich mať hned rád možno to príde neskôr. Ale skús sa prihovoriť a možno pochopíš, že máš s nimi veľa spoločného a môžu ťa veľmi obohatiť

diewcatqoo
29. okt 2021

A potrebujes to nutne k zivotu?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
diewcatqoo
29. okt 2021

Ja som introvert a mam v zivote max 10 ludi, ktori su mi blizki, ktorych mam rada a dokazem s nimi vychadzat. Za vyse 30 rokov som nepocitila potrebu nutne sa na niekoho "nalepit", patrit do nejakej skupiny a za kazdu cenu sa prisposobovat pravidlam nejakeho spolocenstva.
Nie kazdy ma potrebu vychadzat so vsetkymi a mat kazdeho rad. Ak ta do toho, aby si niekam patril a mal niekoho rad, tlaci spolocnost a ty to tak necitis, nemusis sa prisposobovat. Bud sam sebou.

katkati
29. okt 2021

A tí, o ktorých si myslíš, že ťa majú radi, napr. tvoji najbližší, tých máš rád? Ak áno, tak sa nemusíš nútiť mať rád ďalších cudzích ľudí. Stačí, keď im nebudeš ubližovať, strpčovať život a keď sa vo všeobecnosti budeš správať slušne, tak budeš mať korektné vzťahy aj napriek tomu, že nemáš rád všetkých naokolo.

ckocka
29. okt 2021

A prečo si ich chceš oblúbiť, ak bez toho spokojne žiješ?

euka210
29. okt 2021

Nejaka crta osobnosti alebo vplyv vychovy rodicov v detsve