Vždy som mal problém zapadnúť niekam do skupiny.
Neviem si pripustiť k sebe ľudí pretože im neverím a nemám rád 🥴 rád tak že by som si ich obľúbil. Málokto mi sadne
Najprv musis zacat milovat sam seba, az potom druhych ludi. Sebalaska je velmi dolezita a roky sa nam snazili vstepit ze je to nieco zle. Sebecke a nespravne. Miluj sa, otvor svoje srdce a potom daj tu lasku ostatnym ♡
treba si uvedomiť, že si jedným z nich. Nie si ani viac, ani menej, si človek ako každý iný
Nemusíš ich mať hned rád možno to príde neskôr. Ale skús sa prihovoriť a možno pochopíš, že máš s nimi veľa spoločného a môžu ťa veľmi obohatiť
A potrebujes to nutne k zivotu?
Ja som introvert a mam v zivote max 10 ludi, ktori su mi blizki, ktorych mam rada a dokazem s nimi vychadzat. Za vyse 30 rokov som nepocitila potrebu nutne sa na niekoho "nalepit", patrit do nejakej skupiny a za kazdu cenu sa prisposobovat pravidlam nejakeho spolocenstva.
Nie kazdy ma potrebu vychadzat so vsetkymi a mat kazdeho rad. Ak ta do toho, aby si niekam patril a mal niekoho rad, tlaci spolocnost a ty to tak necitis, nemusis sa prisposobovat. Bud sam sebou.
A tí, o ktorých si myslíš, že ťa majú radi, napr. tvoji najbližší, tých máš rád? Ak áno, tak sa nemusíš nútiť mať rád ďalších cudzích ľudí. Stačí, keď im nebudeš ubližovať, strpčovať život a keď sa vo všeobecnosti budeš správať slušne, tak budeš mať korektné vzťahy aj napriek tomu, že nemáš rád všetkých naokolo.
A prečo si ich chceš oblúbiť, ak bez toho spokojne žiješ?
Nejaka crta osobnosti alebo vplyv vychovy rodicov v detsve