Ako mám zvládať hnev?

25. nov 2023

Prosim,poradte mi,som uplne zufala.v poslednej dobe nedokazem zvladat hnev.doma,ked deti o nieco poziadam,naschaval urobia opak,strasne vybuchnem,dnes som tresla tanier o stol.inokedy starsi uz po milionty krat berie veci v skole spoluziakovi,bez dovolenia,riesili sme to 1000x a nic.aj tresty mal.tak som zas vybuchla,ze hroza.vrieskam,nervujem sa.v robote jeden mlady kolega,je novy,velmi drzo sa so mnou bavi,na toho som tiez vybuchla.ked sa ludia spravaju normalne,som kludna.ale ked mi deti robia naschval,nerespektuju ma,vtedy uz neviem,co so sebou a neviem sa ukludnit.ako zvladat ten prvy zachvat hnevu?

deti95060810
25. nov 2023

skús dlhodobo magnézium - alebo si daj predpísať magnosolv, popr. si kúp magnerot - v lekárni
ak ani to nepomôže, tak k lekárovi a povedať o čo ide - možno predpíše Neurol na ukľudnenie...
psycholog by ťa mal naučiť cviky na dýchanie - na zvládanie stresu... rýchlejšie zaučinkujú ako lieky....
a čo nato manžel, neurobí so synom poriadok on? prečo to robí spolužiakovi?

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0silvia0
25. nov 2023

Neberies hormonalnu antikoncepciu?

elizabeth88
25. nov 2023

Tak to sú veci,ktoré nahnevajú.Vieš čo,nie vždy,ale niekedy sa snažím odosobniť a riešiť len situáciu a s nadhľadom.Niekedy sa podarí,niekedy nie.Toež som mala drzú novú kolegyňu a raz som už nevydržala a povedala som jej,že sa ju snažím niečo naučiť a mohla by sa snažiť správať slušnejšie.Ona na to,že kúsok tolerancie mi treba.😆 Takže sa odosobniť👌

majlo1234
25. nov 2023

Odist z tej situacie, hned. To mi pomaha zvladnut ten naval hnevu. Opriet sa o stenu, dychat.

autor
25. nov 2023

Hormonalnu antikoncepciu neberiem.manzel to neriesi,on je kludny,konfliktom sa vyhyba.skusim to magnezium a odist zo situacie.ale ked som isla do druhej izby,deti sli za mnou a vybuchla som aj tak.uznam,ze som aj v pravr,ale musim sa lepsie ovladat a vyjadrit hnev pokojnejsie,je to neprofesionalne v praci.tiez nie dobre pre deti.preco to starsi robi?neviem.vzdy ma vysvetlene,tresty vsetky mozne,slubi,ze sa bude lepsie spravat a nic.zas to iste.

pallacinka29
25. nov 2023

ja mam 1-2 tyzdne to iste… prameni to u mna v praci, viem, co by som mala robit, ale neviem sa odosobnit