Ako mám prežiť horúcu noc?

borihh
14. jún 2019

Ako riešite letné noci? My nemáme klímu.. spím tak že na sebe mokrý uterák a ventilátor, ale už ma z toho bolia kolená 😄

smejko123
14. jún 2019

@borihh mňa napadlo povesiat mokré uteráky na radiator možno by to trochu pomohlo ,pred spaním sa srchnut vlažnou vodou

deti95060810
14. jún 2019

spím len v spodnom prádle....okno je otvorené... v pohode...

nini1010
14. jún 2019

Do toho si skus pridat vysoke stadium tehotenstva a zistis ako sa ti vlastne dobre spi.

mmoni89
14. jún 2019

@nini1010 podobne,je to utrpenie😔

nini1010
14. jún 2019

@mmoni89 strasne...mamy vydrzia vsetko,to je pravda,ale mam chut plakat,cestne slovo.

petkaaa
14. jún 2019

Ako ja chápem, že nie každému robí teplo dobre, ale ako zase nerobme paniku 🙄 mokrý uterák a do toho ešte ventilátor?? Na najlepšej ceste k zdravotným problémom 🤦🏻‍♀️

eliska13
14. jún 2019

@borihh neviem mne je teplo cez deň, v noci spím ako zarezana a to okno máme len do polovice odtiahnuté a spálňu na juh bez klímy ventilatora.Odporuca sa dať mokrú plachtu do izby, cez deň všetko zatiahnuť, ak máš ventilátor musí Ti byť hej😊 ale ja leto a teplo milujem najlepšie, keď sa asfalt roztápa😂

margaretka_
14. jún 2019

My na noc pootvarame vsetky okna v dome dokoran, aj tie bez sietky, fakt vsetky a do rana to paradne vychladi dom. A v spalni mame tiez okno otvorene. Ja spim len s oblieckou, odokryta nezaspim :D ja mam viac problem prezit popoludnia :D

dskjhfdlkdjhl
14. jún 2019

Tiez nemame klimu, dokonca pred 10-timi rokmi som bola v tomto case vo vrcholnom stadiu tehotenstva a prezila som. Cez den mame v spalni zatiahnute, vecer otvorime okno, rano zatvorime a teda ja som vecer vzdy taka unavena, ze zaspim aj napriek teplu okamzite.

megicka007
14. jún 2019

@nini1010 presne😥 tyzden pred terminom a uz neviem co so sebou robit v tychto horucavaach

lucka12399
14. jún 2019

Ja aj cez zimu spim polonaha lebo mi je furt teplo, takze teraz je to uplne utrpenie a ku tomu este tehotenstvo no otras .. ale ze by som to prezivala az takto .. Ani ventilator nemame a prezit sa to da .. s uterakom na nohach by som to asi moc neriskovala 😀

lucia851
14. jún 2019

Ja spim v pohode,nezakryta,a pootvorene okna

nyusika
14. jún 2019

@petkaaa najlahsia cesta k zdravotným problémom je báť sa každého ofuknutia.

wena
14. jún 2019

Ja správam normálne nahá a odrytá namiesto paplónu mám len obyčajnú bavlnenú posteľnú plachtu. Normálne takto zaspím a zobudím sa až ráno a to mávame v lete aj 30 stupňov niekedy večer, veď to zas nie je až také teplo. S mokrým uterákom a pusteným ventilátorom by som určite nezaspala, to by mi vadilo viac ako teplo.

wena
14. jún 2019

A teda dodávam, že som v 34tt, ale ja milujem leto a teplo.

katkabg
14. jún 2019

Babyyyyyy ved je letooo 😊😊😊😊

beky1813
14. jún 2019

@katkabg toto nie je je leto, ale cista katastrofa

mmoni89
14. jún 2019

@katkabg ano je ale nexnesitelne.O 20tej 30stupnov je fakt trochu moc.A nie kazdy sme milovnik leta.Plus 17kg navyse urobi svoje 🙈

diewcatqoo
14. jún 2019

@borihh ak nie si tehotna (co by som chapala, ze je to pre teba neznesitelne), tak ako si fungovala doteraz kazde leto? Ved vzdy v lete je horuco...
Ja tiez nemusim tieto tepla, ale za 30 rokov som si uz nejako zvykla na to, ze v lete je teplo 🤔

eliska13
14. jún 2019

@nyusika tebe sa zdá normálne spať prikryta mokrým uterákom pri ventilátor a uz ju aj kolena bolia?😉veď človek sa v noci prirodzene potí neviem si predstaviť mať na sebe mokrý studený uterak

eliska13
14. jún 2019

@diewcatqoo je veľa ľudí čo ráno v klíme v aute, v práci detto, doma tiež a ani nepocítia, že je teplo.Pred 10 r, keď som bola tehotná boli veľké tepla 35,36 st to už nás púšťali z práce skôr teraz už je bezne 37, 38 a rokmi to bude horšie.

nikiki29
14. jún 2019

No ak si v dome alebo byte s oknami na 2 svetové strany tak vyvetrať, vyzliecť sa a pustiť ventilátor.
Ja tiež trpím, okná len to 1 strany, takmer nemožné vyvyetrať, sme pod strechou a momentálne máme 28° 🤦🏻‍♀️ najviac trpí aj tak syn, stále sa myká a ráno je spotený ako myš 😞

hnedoocko0909
14. jún 2019

@nikiki29 keď tak trpíte dajte si protislnecne fólie na okná a klímu. Problém vyriešený

nikiki29
14. jún 2019

@hnedoocko0909 klímu nemôžme mať, nemáme balkón a na fasádu nám zamietli namontovanie toho motora. Ale tie fólie pozriem 👌🏻

lavender273
14. jún 2019

Mokry uterak + ventilator? Ja by som sa rano nepostavila 😂

h_petra
14. jún 2019

Ja neviem, my sice klimu mame, ale ja ju neznesiem zapnutu.
Este nie je take strasne teplo ako to ludia strasne prezivaju.
My si otvorime okno v spalni, oproti cez chodbu je otvorene na vetracku v kuchyni a dakedy je az moc velky prievan.

hnedoocko0909
14. jún 2019

@nikiki29 ak chces, pošlem Ti link do správy. My sme s nimi veľmi spokojní

beky1813
14. jún 2019

@h_petra nie je strasne teplo? 😃 U nas o 4 bolo take teplo, ze normálne tie slnečné luce pálili a od chodnika salalo neskutočne tepll

deti95060810
14. jún 2019

@h_petra ani mne sa ešte nezdá tak moc teplo...dom ešte vôbec nie je prehriaty resp. až tak ako po iné roky... Inokedy mávame v obyvačke 29 st., v týchto dňoch je to len 25 st. ešte nie sú dlho horúčavy...

jania023
14. jún 2019

@borihh zavidim u nas je zima stale prsi😢