Ako kupovať za lacno a vedieť sa zladiť?

23. dec 2022

Ahojte, mám rada módu a rada si pozeram ako sa obliekajú ostatné na ulici. Problém je, že ja svoje oblecenie neviem skombinovať. V obchode najdem veľa veci, ktoré si viem v hlave poskladať a vyzerali by pekne. Len nemám toľko veľa peňazí a väčšinou nakupujem vo výpredaji. Mám doma potom aj pekne oblecenie aj také nevkusné co neviem ako nosiť. A potom aj tak nosim to isté. Nemáte nejaké rady ako nakupovať za lacno a vedieť si to zladiť? Mne sa páči veľmi móda, páči sa mi sledovať ako sa dá pekne obliecť, ale neviem to. Oblecenie mi potom stojí v skrini a ja nosim stále tie iste otfity.

paulahr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maria123a
23. dec 2022

Ahoj, nakúpiť sa dá vždy tak aby sa dalo zladiť , aj z toho mala čo máme v šatníku sa dá zladiť ale vieš čo sa hovorí.. vkus si nekúpiš, niekto môže mať všetko oblečenie sveta a na čo mu to je keď nemá vkus ..

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
struhanka
23. dec 2022

1. Vytriediť si skriňu - ostáva: toto nosím rada, v tomto sa cítim pekne, pohodlne, sebavedomo, sexi. Čo je vyťahané, deravé, nesedí strihovo/farbou/tam nie je ten pocit, že je to super kúsok, použiť ako handru/podarovať/predať. 2. Nájsť svoje farby, ktoré vám pristanú - poradiť sa s kamarátkou, ktorá sa vie obliekať, ktoré farby to sú. Ktoré vás rozžiarujú, pristanú k pleti. 3. Nájsť svoje strihy a štýl - či radšej nosíte nohavice/džínsy/sukne a šaty, elegantný, romantický, boho štýl. 4. Ak na nete nájdete zaujímavý obrázok nejakého outfitu, uložiť si ho a v obchode vyskúšať podobné oblečenie, či vám pristane. 5. Mať pár kvalitných neutrálnych kúskov, na ktoré sa dá vždy spoľahnúť, ak bude treba na nejakú príležitosť (kabát, lodičky, elegantné veci na pohreb/do divadla/oslavu). 6. Zohnať si kvalitné základné kúsky podľa vášho preferovaného štýlu, ktoré sa po pár praniach/noseniach nevyťahajú, nezožmolkujú. Viac dbať na kvalitu materiálu ako kvantitu. Nešetriť hlavne na topánkach. Tie nás všade nosia.

lalaboo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ckocka
23. dec 2022

To nevkusné nekupuj vôbec ani keď bude zadarmo. A vkusný, klasický kus sa dá kombinovať s úplne obyčajnou konfekciou, pekná košela oživý rifle a pekné sako vynikne s jednofarebným tričkom. Nechaj zaposobiť ten vkusný kus a zvyšok dolaď tak aby sa netlkli farby.