Ako kúpiť pre muža vhodnú veľkosť obleku?

nikinkals
3. júl 2016

Dobry den,prosim o pomoc,ako vybrat muzovi vhodny oblek,ked nevieme aka velkost obleku je pre neho vhodna.Ma velkost L,..vysku 176cm a obvod hrudnika 108cm v klude 🙂 ,obvod pasu ma 102cm a podla tabuliek sa nevieme orientovat..dakujeme za pomoc,osobne nestihame ist skusat ☹

natalym
3. júl 2016

A v predajni je predavačka tupá?

nikinkals
autor
3. júl 2016

@natalym nie,pisala som,ze nestiha ist osobne skusat ☹

natalym
3. júl 2016

@nikinkals A to chceš ako vyberať?

nikinkals
autor
3. júl 2016

@natalym tu z modreho konika ideme kupit

natalym
3. júl 2016

@nikinkals A veď ten oblek má nejaké miery nie? Tak nech Ti to dotyčná odmeria, Ty odmerieš manžela a je, či? Prepáč, ale nechápem. Oblek musí sadnúť, bez skúšania si to neviem predstaviť.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
prasiatko30
3. júl 2016

Aj ieby bol neviem ako zaneprazdneny mal by si ho vyskusat - skor si skus dat poradit nejaky dobry obchod kde maju velky vyber aby ste nemuseli brazdit a hladat ale proste ist rovno do jedneho obchodu a tam vyskusat a vybrat

nikinkals
autor
3. júl 2016

@miriam11
@prasiatko30 dakujem 😉

nikinkals
autor
3. júl 2016

@pitus dakujem 😉

dominika6
3. júl 2016

@nikinkals
Aha a ked z konika kupis tak tam mas 100%istotu ze mu padne ako rit na serbel...a kwd nue tak budes este 3x menit za iny a kupovat lebo peniaze ti nik nevrati...hmmm...logika

stardust
3. júl 2016

ved keby nesedelo poriadne, tak upravis na sijacom stroji 😉

timea7
3. júl 2016

@nikinkals oblek by som nikdy bez skúšania nekupovala, aj keby bola cena veľmi lákavá, oblek musí skrátka "padnúť". Aj dva tej istej veľkosti mu môžu byť jeden ako uliaty, druhý k ničomu, záleží na strihu, výrobcovi.

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
Zobraz